ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΕΛΕΤΕ; ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΞΩΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:
7

Στην Ισπανία λίγα πράγματα είναι πιο τρομακτικά από το να δεις την αστυνομία να στέκεται έξω από την πόρτα του σπιτιού σου. «Έρχονται ξημερώματα. Αποκλείουν την περιοχή γύρω από το σπίτι σε απόσταση δύο τετραγώνων. Αν οι ένοικοι δεν ανοίξουν την πόρτα τότε τη σπάνε», λέει ο φωτογράφος Andres Kudacki.

Καθώς φωτογράφιζε για το Associated Press στη Μαδρίτη το 2012 ο Kudacki ξεκίνησε ένα project σχετικά με τις εξώσεις που διήρκησε τρία χρόνια, με σκοπό να δείξει μια διαφορετική πλευρά της ισπανικής οικονομικής κρίσης από αυτή που επικρατεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Oι φωτογραφίες του θα εκτεθούν στο φετινό φεστιβάλ των φωτορεπόρτερ Visa pour l’Image στην πόλη Περπινιάν της Γαλλίας, σε μια περίοδο που τα οικονομικά δεινά της Ισπανίας έχουν επισκιαστεί από εκείνα της Ελλάδας.

Ο Kudacki με τις φωτογραφίες του δίνει “πρόσωπο” σε μια κρίση που έχει οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στο δρόμο από το 2008 που ξεκίνησαν οι εξώσεις λόγω της κατάρρευσης της αγοράς ακινήτων. Το ποσοστό ανεργίας στην Ισπανία βρίσκεται στο 22.5%, το δεύτερο υψηλότερο στην Ευρώπη μετά την Ελλάδα, γεγονός που κάνει αδύνατο για πολλούς να πληρώσουν ενοίκιο ή να ξεπληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια. «Όλοι γνωρίζουν κάποιον που του έχει γίνει έξωση», υποστηρίζει ο φωτογράφος.

«Η αστυνομία δε θέλει να είναι το “πρόσωπο” των εξώσεων διότι εκτελούν απλά εντολές του δικαστηρίου. Αλλά θα τις εκτελέσουν πάση θυσία.»

 

Η τραγωδία αυτή συνεχίζεται και επαναλαμβάνεται καθημερινά, λέει ο Kudacki που αρχικά μάθαινε για τις εξώσεις από την ακτιβιστική οργάνωση για τα στεγαστικά δικαιώματα Plataforma de Afectados por la Hipoteca (PAH). Σύντομα έφτασε να καλύπτει φωτογραφικά τέσσερις εξώσεις την εβδομάδα. «Αυτοί που χάνουν τα σπίτια τους», λέει, «συνήθως αναγκάζονται να ξανακατοικήσουν σε διαμερίσματα που έχουν εκκενωθεί και μετά από λίγο καιρό τους ξανακάνουν έξωση.»

Το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί συχνά αντιμετωπίζονται από την αστυνομία με αδιανόητη σκληρότητα. «Οι αστυνομικοί τους κλωτσάνε και φτάνουν μέχρι το σημείο να τους ζουλάνε τα μάτια με τα δάχτυλά». Την πιο σκληρή αντιμετώπιση όμως τη φυλάνε για μέλη του Τύπου. «Η αστυνομία δε θέλει να είναι το “πρόσωπο” των εξώσεων διότι εκτελούν απλά εντολές του δικαστηρίου. Αλλά θα τις εκτελέσουν πάση θυσία.» Κατά τη διάρκεια μιας έξωσης συνέλαβαν τον Kudacki ο οποίο βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα χρόνια φυλάκιση, πριν οι δικηγόροι του καταφέρουν να απορριφθούν οι κατηγορίες εναντίον του.

Παρά το ρίσκο που έπαιρνε, το σημαντικό είναι ότι η δουλειά του προκάλεσε αλλαγή προς το καλύτερο. Μεταξύ άλλων φωτογράφισε μια 86χρονη χήρα, την Carmen Ayuso, η οποία σύντομα έγινε το σύμβολο της κρίσης αφού το πορτρέτο της έγινε viral μέσω Twitter. «Ζούσε στο σπίτι της 50 χρόνια. Η περίπτωσή της ευαισθητοποίησε τους πάντες. Μια τοπική ομάδα ποδοσφαίρου δώρισε όλα τα έσοδα από έναν αγώνα τους ώστε να τη βοηθήσουν.»

Εκτός από τον άμεσο αντίκτυπο που είχε η δουλειά του στη ζωή της Carmen, θεωρεί σπουδαία την ευκαιρία που του δίνεται ως φωτορεπόρτερ να εκθέσει τη δουλειά του στο Visa pour l’Image. “Όταν η αστυνομία προσπαθεί να με συλλάβει ή να μου σπάσει την κάμερα μου λένε “Η δουλειά σου είναι ένα τίποτα.” Αλλά το Visa pour l’Image έχει πολύ καλή φήμη κι αυτό δείχνει ότι η δουλειά μου είναι σημαντική και μετράει για την κοινωνία»

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις συγκλονιστικές εικόνες..

Και φυσικά αυτές οι εικόνες θα είναι καθημερινές και στη χώρα μας ,αν δεν ξεκουμπιστεί ο Κούλης και η συμμορία του, μετά το πράσινο φως από τον Άρειο Πάγο για πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών.

Η αρχή έγινε μόλις χθες στην περιοχή της Καστοριάς όπου η αστυνομία μπούκαρε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και πέταξε έξω τους ιδιοκτήτες δια της βίας. 

ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΕΛΕΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΤΗ- ΒΙΝΤΕΟ

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

14

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

64 Σχόλια

  1. Μπράβο στην κυβέρνηση και στο Μητσοτάκη.
    Όσοι δεν πληρώνουν έξω με τις κλωτσιές.
    Και όπως είπε και ο Άδωνις όλοι αυτοί καταστρέφουν την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.
    Αλλά που να τα καταλάβουν αυτά οι ψεκασμένοι.
    Μητσοτάκη είμαστε μαζί σου και στις εκλογές θα σε στηρίξουμε όπως πάντα.

  2. Εγώ πάντως και δάνειο στεγαστικό πήρα και εδώ και είκοσι χρόνια τους γράφω και δεν τους δίνω μία μέσα από τα ευεργετίματα και αυτοκίνητο με δάνειο πήρα και τους δίνω ταρχ…μου και πιστωτικές κάργα και επιδόματα τους παίρνω και όπου βρω και μπορώ τους δαγκώνω εσεις οι νυκοκυραίοι τραβάτε να ξοφλήσετε χαχαχα..

  3. Για να σας καθησυχάσω δν θα δείτε τέτοια γεγονότα εδώ…. 10 ή 20 χρόνια μετά μπορεί!

    #ellada_piso_ap’ton_ilio

  4. Οι τράπεζες έχουν δίκιο να μην έπερναν δάνεια οι Ελληνόφωνοι υπήκοοι τώρα γυρίστε τα πίσω η πηγαίνετε τσάμπα στην μπουργκίνα φάσο λαμόγια ε λαμόγια…SUV delivery ταβέρνες καφέ νύχια και φιλοσοφία έπικοι του ελλαδιστάν…

    1. ΑΩ

      Εχω, μιαν απορια! Γιατι ολα, μα ολα τα καρακολια και ολα μα ολα τα τρολλια, εχουν IQ ραδικιου;;; Μηπως, γιατι ειναι ευκολο να τους χειριστεις και να τους χειραγωγησεις;;; Λεω εγω, τωρα! Μηπως;;;

  5. Να πάρει σπιτοδάνειο να πάρει αυτοκινητοδάνειο να πάρει διακοποδάνειο να πάρει γαμοδάνειο και μετά σταρχίδια του ας πληρώνουν οι υπόλοιποι μαλάκες λες και οι υπόλοιποι δεν πληρώνουν σπασμένα τις μαλακοχώρας που ζεις ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

  6. Καλύτερα φίλο τον τούρκο, παρά τον μπάτσο. Από τον τούρκο ίσως βγάλεις και κάτι μετά από παζάρι, ίσως. Ο μπάτσος θα σου την φέρει, ό,τι και να κάνεις. Παλιάνθρωποι σκατόψυχοι, απομονώστε τους κοινωνικά, γμστε τις οικογένειές τους όπου τους βρείτε, μπράβοι είναι. Τον Απρίλη μαύρο… σε νδ-σφύριζα, αλλά δεν τολμάτε, πάλι τους ίδιους αλήτες θα στείλετε στη Βουλή.

  7. ο ζηλος που δειχνουν οι μπατσοι οταν βγαζουν κοσμο απο το σπιτι του δειχνει για αλλη μια φορα οτι ειναι πουταναρας μπασταρδα . τα χειροτερα αξιζουν αυτοι κ οι οικογενειες τους .

  8. Βγαλτε και κανενα κουμπουρι? ξαπλωστε καμια δωδεκαδα μπατσους? να δουμε πως θα αντιδρασουν? στις παρανομες εξωσεις παλιοπουστηδες Ελληνες πολιτικοι αλλα ενοια σας η ωρα σας πλησιαζει καθικια του κερατα που ληστευεται χρονια τον λαο θα σας εξαερωσουμε

  9. Μια ερώτηση κάπως ρητορική.
    Αφού η ΝΔ (το κόμμα των παιδεραστών και απάτριδων) χρωστάει 400 εκ. γιατί δεν τους κάνουν κατάσχεση στα κτήρια ή να κατασχέσουν από τα μέλη της ΝΔ τα σπίτια τους;

    1. Δεν είναι δικά τους. Δικά μας είναι και εμείς τα πληρώνουμε

  10. Ειρηνη πασι! Σιγουρα το τριημερο λογω αργιας των δημοσιων κυφηνων δεν θα υπαρξουν πλειστηριασμοι οποτε απολαυστε δανεισμενοι ραγιαδες τις καραβιδες σας , τα χταποδακια σας και μετα εχει ο…..Θεος για τα δανεια σας! SUV, σμαρτοφωνιες, ταβερνες και….”συνεπεια” απληρωτων χρεων!

    1. προς ellinas,δεν πληρωνουμε φραγκο μαλακισμένο της ξενιτιάς, θα τα φάμε ολα στις πουτανες στα μπουζούκια και οπου μας γουστάρει, τα κοράκια και οι μασωνοι θα πάρουν τα αρχίδια μας και συ κάνε μοκοκοκο συγχρονο δουλάκι

  11. ΡΕ ΜΑΧΗΤΑΔΕΣ… ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ…
    ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΛΠΕΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ, ΟΣΟΙ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ….
    ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ…..
    Κ ΤΑ ΣΠΙΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΔΩΝ.. Κ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΘΑ ΦΑΝΕ.
    ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ…. ΕΙΔΑΤΕ ΝΑΕΣΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ…… ΟΧΙ.
    Κ ΧΩΜΑ ΦΑΓΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΡΕΜΠΕΛΙΚΙΑ. ΚΑΛΗ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΔΕ ΛΕΩ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑ Η ΚΟΥΛΑΙΝΑ…. Κ Η ΚΟΚΛΩΝΑΙΝΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ Κ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙ….. ΠΑΛΙ ΦΑΠΑ,ΛΕΜΕ.
    χαχαχαχα

    1. εμείς περιμένουμε ……………………………………………………………………

  12. Όποιος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του να πηγαίνει στο νοίκι καλά κάνουν οι τράπεζες λαμόγια μετά την κρίση υπάρχουν οικογένειες που μεγαλώσανε τα παιδιά τους και μπαίνουν 3 μισθοί στο σπίτι και αράξανε στον νόμο Κατσέλη με καινούργια SUV και τριήμερα…Λαμόγια ε λαμόγια…όξω ρεεεεε..!!!

  13. Εγώ παντως δεν θα τους άφηνα ποτέ να μου πάρουν ένα …σωστό…ολοκληρωμένο…σπίτι. Αν είχα μονοκατοικία θα έπαιρναν μόνο το οικόπεδο και αν είχα διαμέρισμα, μόνο τέσσερις τοίχους.
    Οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.
    Όσο για τα σκουπίδια που χαίρονται με τις ατυχίες των άλλων, και ζητάνε παση θυσία να χάσει καποιος το σπίτι του με την δικαιολογία πως δεν πληρώνουν, να πάνε στον έξω από δω. Αλήθεια, για τα κόμματα που χρωστάνε τόσα εκατομμύρια και δεν πληρώνουν, τι έχουν να πούνε; Εκεί μούγκα ε;;;;

    1. Ηλέκτρα σωστή άποψη και φυσικά γνωρίζεις το DNA του Έλληνα που λέει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Αυτοί είμαστε και αυτό μας καλλιεργείται αιώνες τώρα το διαίρει και βασίλευε. Όταν πήγα και είδα την φυλακή του Κολοκοτρώνη δακρυσα και εκεί κατάλαβα ότι έχουμε αυτούς που μας αξίζουν, όχι όλοι, η πλειοψηφία όμως είναι σαν τους 300.

    2. Είσαι και εσύ από τα λαμόγια που δεν πληρώνουν και θα παραδόσουν τοίχους χαχαχαχα…στο νοίκι ρεεεεε.. η αντίσκηνο χαχαχαχα…

  14. Οι Μητσοτακηδες θα ξαναβγούν με νοθεία, οποτε τσαμπα γράφουμε…

    1. εχεις ακουσει για εκλογικο αντιπροσωποι σε κασε τμημα?… νοθεια θα ηθελε ο καθενας να κανει

    2. Άλλος πάλι με τη νοθεία. Δεν υπάρχει, αυτό που γίνεται χρόνια, κατάλαβε το, είναι υφαρπαγή της ψήφου πριν από τις εκλογές. Οι βολεμενοι, οι μιζαδοροι, οι μαυραγορίτες, οι κλέφτες του συστήματος είναι δεδομένοι. Για τους υπόλοιπους ειδικά στην επαρχία υπάρχει ο κομματάρχης που υπόσχεται, απειλεί, έχει κάνει χαρές και περιμένει ανταπόδοση με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο. Είναι γνωστός ο τρόπος αυτός χρόνια τώρα. Έμμεση νοθεία ή καλύτερα υφαρπαγή της ψήφου. Τα άλλα κόμματα τι είναι; Βλάκες; Αϊτοι είναι ειδικά μέσα στα εκλογικά τμήματα. 4 φορές εφορευτική επιτροπή ήμουν και ότι αποτέλεσμα δώσαμε αυτό έγραψε και η τηλεόραση.

  15. 2023 εχουμε και αντι να πηγαινουμε μπροστα γυρνάμε στον μεσαιωνα

    1. Μπροστά πηγαίνουμε, αλλά η ιστορία κάνει κυκλική διαδρομή.

  16. …..ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΑΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ….ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ!!!….

  17. οταν δουν τα πρωτα μυαλα χυμενα στο δρομο θα δεις για ποτε σφιγκουν οι κωλοι….

  18. Συνέλληνες μαυρίστε στις εκλογές αυτήν την εγκληματική συμμορία για το καλό όλων μας

  19. ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΡΕΟΙ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΣΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ………………ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ

  20. ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!

  21. Άγιος Παντελεήμων – Αθήνα 24/2/23.

    Βίντεο 1.38, και θέλει άντερρα..

  22. Γιώργο δεν ειναι ακριβώς έτσι.
    Εμένα η δουλειά καταστράφηκε αν και ήμουν συνεπέστατος, πρέπει να μείνω στο δρόμο;

      1. Αφού δεν μπορεί να πληρώσει την τράπεζα που είναι σαν νοίκι πως θα πληρώσει ένα κανονικό νοίκι;
        Αφού του τρώει τα λεφτά το Κουλοκράτος με τεράστια φορολογία, παράλογο ποσό ρεύματος, ακριβή βενζίνη, κλπ; Επειδή εσένα σε βόλεψε η ΝΔ δεν σημαίνει ότι ο άλλος περνάει καλά.

        1. Να πάρει σπιτοδάνειο να πάρει αυτοκινητοδάνειο να πάρει διακοποδάνειο να πάρει γαμοδάνειο και μετά σταρχίδια του ας πληρώνουν οι υπόλοιποι μαλάκες λες και οι υπόλοιποι δεν πληρώνουν σπασμένα τις μαλακοχώρας που ζεις ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

          1. Ρέ ανεγκέφαλε, αυτά γινόντουσαν πρίν από 30 χρόνια, έχουν αποπληρωθεί αυτά τά δάνεια, ΞΥΠΝΑ!!!

      2. Μπήκαμε στα μνημόνια επειδή οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν 3 φορές. Να φέρουν πίσω τα κλεμμένα οι τράπεζες.

  23. Σκληρές εικόνες και πάλι οι μπάτσοι φταίνε. Αυτοί οι μπάτσοι, αυτού του καθεστώτος φυλάνε όλους τους δημοσιογράφους, όλους του εκδότες, όλους τους πολιτικούς και όσοι περισσεύουν, του ίδιου καθεστώτος πάντα, τρέχουν να ανανηψουν παιδιά, τα ξεγεννησουν εγκύους, να απεγκλωβισουν, να συλλάβουν, να καταδιώξουν, να βοηθήσουν, να συμβουλέψουν, και κάποιοι, του ίδιου καθεστώτος πάντα, δεν γυρίζουν ποτέ σπίτι τους, τους περιμένουν ακόμα τα παιδιά τους και ρωτάνε… Του ίδιου καθεστώτος κάποιοι μπάτσοι δίνουν πληροφορίες στους εγκληματίες και στους δημοσιογράφους, στους τάχα ερευνητές και έχουν καταπατήσει τον όρκο τους. Τους ίδιους μπάτσους παίρνετε να σας σβήσουν κλήσεις, να σας συμβουλέψουν, να σας εξυπηρετήσουν, να σας ψυχαναλυσουν.
    Τους ίδιους μπάτσους κατηγορείτε ότι τζάμπα πληρώνετε, ότι είναι τεμπέληδες, ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ας μαζευτούν από όλους οι μπάτσοι, να μην φυλάσσεται κάνεις, ούτε δημοσιογράφος, ούτε πολιτικός, ούτε επιχειρηματίας, ούτε δικαστικός, όλοι στους δρόμους δίπλα στο πολίτη, δίπλα στα παιδιά σας, τα οποία μαθαίνετε να τους μισούν.
    Ότι και να λέτε, είτε καλοί, είτε κακοί, οι μπάτσοι σας κρατάνε ζωντανούς και ουσιαστικά και απαγγελματικα. Οι μπάτσοι σας “τρέφουν”. Κατηγορείτε τους μίσους και έχετε δίπλα σας τους άλλους μίσους. Πως κάνει τόσα λεφτά κάποιος που λέει τις ειδήσεις, που κάνει εκπομπές, που γράφει δύο άρθρα, μόνο ο Τραγκας είχε τέτοια περιουσία; Οι άλλοι, οι υπόλοιποι;;;;;;

  24. Και όμως δεν είναι η Ελλάς του μητσοτακη αλλά η Ελλάς του κ(υ)νοβουλιου.
    Έναν ελεύθερο και σκεπτόμενο Ελλην δεν τον ενδιαφέρει το εκάστοτε πιόνι που τοποθετούν αυτοί που μετρούν τους ψήφους των ηλιθίων ψηφοφόρων .
    Άλλωστε αυτά τα ρεμάλια που παριστάνουν τις εξουσίες δεν είναι παρά ο καθρέπτης των νέο ραγιάδων . Όποτε και να τους σουβλίσουν τους ξεφτιλισμένους ελεεινό Έλληνες ουδεμία συμπάθεια .

    Παρακαλούμε ανεβάστε όλα τα σχόλια όχι μονον των τσιριζαιων και των κασιδιάραιων και λοιπών ανεγκέφαλων των διαφόρων συμμοριτοκομματων .

    1. μονο οι ανοητοι και οι γεννημενοι δουλοι ζητανε χουντες

      1. ΕΣΥ μητσο το τυρί κουμπάρε .
        Χούντα σε κυβερνάει καημένε και ‘σύ περί άλλων τυρβάζεις .
        Οποίος πιστεύει ότι αυτό το Αγγλοσαξωνικο κ(υ)νοβουλευτικο έκτρωμα έχει την οποιαδήποτε σχέση με δημοκρατία ,η, βολεμένος γλυφτης είναι , η , διανοητικά καθυστερημένος .
        Ο Κασιμάτης με εντολή του κατασκόπου πορνόγερου Παπανδρέου έδωσε χουντικες εξουσίες στο εκάστοτε πιόνι που θα παρίστανε τον πορδηπουργου της αποικίας που ζείτε καημένοι ραγιαδες .
        Ο χειρότερος σκλάβος είναι ο σκλάβος που δεν το ξέρει ότι είναι σκλάβος , έλεγε ο θειος Πλατών και ο μαθητής του Αριστοτελης έγραψε ότι η δημοκρατία ( ποσό μάλλον αυτό το έκτρωμα ) γεννάει πάντοτε τυράννους και χουντικούς .

    1. ΕΓΩ ΔΕ ΨΗΦΙΖΩ…….. ΑΛΛΑ, ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΑ.
      ΤΙ ΕΙΜΑΙ ?…

  25. της ΟΠΚΕ, πάνε αρματωμένοι και δέρνουν τον Παγιάτη και τους 90χρονους, απλά εκτελούν εντολές, για 700 ευρώ γενιτσαρισμός, σούζα όμως σε λάθρο και αλβανούς….

  26. Τα μνημονια που ψηφισαν οι Εθνοπροδοτες εφεραν τους Ελληνες σαυτο το σημειο. Η γεννια του πολυτεχνιου ρημαξε τη χωρα και πουλησε οτι Ελληνικο στους ξενους εχθρους της χωρας.Μια ειναι η λυση.Ξεσηκωθειτε οπως κανουν οι Ευρωπαιοι. Με διαδηλωσεις και με sms μην περιμενετε τιποτα.Ειναι αδισταχτοι και αδιαφοροι γιαυτους που υποφερουν εξαιτιας τους.

  27. Αυτή η εικόνα θα είναι η καθημερινότητα αν κερδίσει δεύτερη τετραετία ο Μιζοτάκης.
    Τέρμα τα αστεία και τα καλαμπούρια.

  28. Η είδηση της ημέρας για την αμετάκλητη καταδίκη Παππά πού είναι, που θα έπρεπε να είναι πάνω πάνω;

  29. Δεν τους πηραν τα σπιτια χωρις λογο. Ετσι ? Εγω που το ξεχρεωσα μεχρι τελευταιου ευρω ειμαι ηλιθιος ? Δεν πηγαινα διακοπες για 10 χρονια για να το ξεχρεωσω ουτε αλλαξα αυτοκινητο. Κρατησα το ιδιο για 17 χρονια γιατι εκανα τη βλακεια να παρω δανειο για 20 χρονια. Καλα κανουν και τα κατασχουν .Ειμαι υπερ των τραπεζων στο συγκεκριμενο θεμα.Πριν φυγω για το εξωτερικο το πουλησα 120% περισσοτερο απο οτι το αγορασα. Οπως ολα τα σπιτια δηλαδη που μεχρι να τα ξεχρεωσεις εχουν την υπεραξια τους. Συγνωμη δηλαδη ηθελαν να τα παρουν τζαμπα και μετα να κερδισουν μονο οι κλεφτες των τραπεζων ? Που ακουστηκε αυτο. Να τα κατασχεσουν αμεσως ολα.

      1. είπε……σε ένα σημείο……”οι κλέφτες των τραπεζών”…….κάπου εκεί ξεκίνησε ο οριζοντας γεγονότων της μαύρης τρύπας….

    1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ.
      ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ…….
      ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ???
      ΟΧΙ….. ΧΩΜΑ ΕΦΑΓΕ. Κ ΣΤΑΝΙΑΡΕ…..

    2. Φιλαράκο, κάτι ξεχνάς.
      Τα δάνεια δόθηκαν στον κόσμο με αδιαφανείς όρους και χωρίς έλεγχο. Νομίζετε ότι οι τράπεζες πιάστηκαν κοροϊδα και έχασαν χρήματα όταν έδιναν με μεγάλη ευκολία στεγαστικά δάνεια στους πολίτες χωρίς να αυτοί να τηρούν τα εισοδηματικά κριτήρια χορήγησης στεγαστικών δανείων?
      ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ!!!
      Και τώρα αρχίζει να εφαρμόζεται
      Ο νοων νοειτο

    3. Mαλλον λες ψεμματα η εισαι ασχετος.Τα σπιτια που τοτε εδιναν δανεια αβερτα ειχαν υπερδιπλασια αξια απο οτι εχουν τωρα

  30. Μόνο ΝΔ!Με 80 σπίτια ο Κούλης είναι άρχοντας!Τέτοιους θέλουμε όχι τίποτα πλεμπαίους….

  31. Ο Έλληνας πάει για τριήμερο. Άλλωστε ποτέ δεν τον ενδιέφερε ο διπλανός του. Εδώ το 70% έχει 1-100 σπίτια. Για εμάς που είμαστε στο 20% θα ενδιαφερθεί κανείς. Ίσα ίσα που οι περισσότεροι έχουν μάθει να χαίρονται με το κακό του άλλου. Έτσι είναι και για αυτό σαν χώρα πάμε κατευθείαν στα βράχια.

  32. Σηκώστε τις καραμπίνες ραγιάδες ή καθίστε να χάσετε τα σπίτια σας…

    1. Αν νομίζουν οι κωλόμπατσοι οτι θα τους αφεισουμε να το κάνον Ελλάδα αυτό είναι βαθυα νυχτωμενι

  33. στην ελλάδα τα πουστο- αστυνομικάκια θα εκτελούν και τον κόσμο επι τόπου.
    τέτοιος πουστο λαός, τέτοια Πουστροαστυνομία!

Comments are closed.