ΗΠΑ: Υπό την επήρεια κοκαΐνης ήταν η γνωστή ηθοποιός Αν Χεκ κατά τη διάρκεια του τροχαίου

Κοινοποίηση:
αν χεκ

Υπό την επήρεια κοκαΐνης και όχι αλκοόλ ήταν η ηθοποιός Αν Χεκ όταν και είχε το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή της. Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, στον οργανισμό της Αν Χεκ βρέθηκε επίσης και fentanyl.

Η συγκεκριμένη ουσία πολλές φορές χρησιμοποιείται σαν αναλγητικό στα νοσοκομεία, ωστόσο χρειάζονται περισσότερες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν η ηθοποιός την είχε στον οργανισμό της, όταν συνέβη το ατύχημα.
Το TMZ, το οποίο επικαλείται πηγές από την αστυνομία του Λος Άντζελες, αναφέρει ότι στο νοσοκομείο έλαβαν δείγμα αίματος μόλις διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη η 53χρονη ηθοποιός ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η κατάσταση της ηθοποιού δεν έχει βελτιωθεί καθόλου από την ημέρα του ατυχήματος.

Η Αν Χεκ, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο «Έξι Μέρες και Επτά Νύχτες» του 1998 και το «Donnie Brasco» του 1997 και πρώην σύντροφος της Έλεν Ντε Τζένερις τραυματίστηκε σοβαρά την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, όταν το αυτοκίνητό της προσέκρουσε σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Το όχημα έπεσε σε διόροφη κατοικία στη γειτονιά Μαρ Βίστα, στη δυτική πλευρά της πόλης, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε ισχυρή φωτιά, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ.

Comments are closed.