ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε λύκειο στο Ντένβερ – Αναφορές για θύματα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Πυροβολισμοί έπεσαν σε λύκειο του Ντένβερ, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο θύματα. Δεν είναι γνωστή η ταυτότητα των θυμάτων μέχρι στιγμής, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι ενήλικες.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η αστυνομία του Ντένβερ ανακοίνωσε ότι τα δύο θύματα των πυροβολισμών έχουν μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομεία της περιοχής για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά τους, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνέβη στο λύκειο East High School του Ντένβερ, το οποίο πλέον βρίσκεται σε lockdown για την προστασία των μαθητών. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες από τις Αρχές αναφέρουν ότι ο ύποπτος έχει φύγει από το σημείο.

Τα κίνητρα για τους πυροβολισμούς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και δεν είναι σαφές εάν τα θύματα εργάζονταν στο σχολείο.

.

 

Σε νεότερη ενημέρωσή της, η τοπική αστυνομία δίνει οδηγίες στους γονείς για την παραλαβή των παιδιών τους από το σχολείο, η οποία θα γίνει σε έναν κοντινό δρόμο ενώ όσοι μαθητές πήγαν στο σχολείο με δικό τους όχημα, θα πάνε στο πάρκινγκ με συνοδεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: