ΗΠΑ: Πελάτης εστιατορίου στο Χιούστον έβγαλε όπλο κι εκτέλεσε ληστή – Σκληρό βίντεο

Κοινοποίηση:
pelatis

Ένας πελάτης μεξικάνικου εστατορίου στο Χιούστον πυροβόλησε και σκότωσε έναν ληστή εντός του καταστήματος αργά το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι ένας άνδρας που φορούσε μάσκα μπήκε στο εστιατόριο και σημάδεψε με πιστόλι τους πελάτες, απαιτώντας τα χρήματά τους.

Καθώς άρπαζε τα χρήματα από τραπέζι σε τραπέζι, ένας από τους πελάτες έβγαλε το δικό του όπλο και πυροβόλησε τον ληστή πολλές φορές, σκοτώνοντάς τον, όπως φαίνεται και από το βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Στη συνέχεια, ο πελάτης πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποσπάσει ο ληστής και τα επέστρεψε στους άλλους πελάτες πριν διαφύγει από τον χώρο.

Όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες, διαπίστωσαν ότι ο ληστής ήταν νεκρός. Η αστυνομία δήλωσε ότι επρόκειτο για έναν άνδρα γύρω στα 20, αλλά η ταυτότητά του εκκρεμεί προς εξακρίβωση. Την ίδια στιγμή, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του πελάτη, ο οποίος αναζητείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΣΩΝ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΡΟΝΣΟΝ

  2. Δεν μου φαίνεται για είκοσι χρονών ο πελάτης που σκότωσε τον ληστή. Κι από τον τρόπο που κρατάει το όπλο φαίνεται έμπειρος. Πάντως και σε άμυνα να σκοτώσεις τον ληστή για τον Θεό είσαι δολοφόνος.

    1. Ναι ρε να σε δω τι θα εκανες αν ειχες κι εσυ οπλο και ο «κακομοιρος» ο ληστης σημαδευε τη κορη ή το γιο σου με οπλο

    2. μαθετε αναγνωση και γραφη γιδια…για τον κλεφτη λενε 20 χρονων κλπ

  3. Εδω αν μπει ληστης στο σπίτι σου και τον πυροβολήσεις, πας φυλακή…

  4. ωραίος ο μάγκας , απλώς εμείς εδω στην Ελλάδα μας είμαστε ποιο εξελιγμενοι . μας είπαν οι προδότες αν μπει ληστης στο σπίτι καντε οτι κοιμάστε γιατί δεν κάνει να πειράξουμε το ληστή και ο λόγος είναι μπορεί να χει ο ληστής ψυχολογικά προβλήματα , οποτε λογικό είναι ότι αν εχω και εγω ψυχολογικά προβλήματα μπορώ να παρω το ΧΑΡΟ να ρθει να των μαζέψει . ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΟΠΟΊΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ τοτε ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΟ .

  5. Για φαντάσου να μέτραγε τα λεφτά και να τα εύρισκε λίγα τι θα μπορούσε να είχε κάνει;;;;

  6. Αντε γρήγορα και στο μπανανιστάν.

  7. Αντε και σε κανένα Πλευρη η Κουλη! Μπαμ και κάτω.

  8. ετσι μπραβο.ο επομενος κοπρος που θα παει να κλεψει ,θα το σκεφτει

  9. Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΗΠΑ !!!!
    ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ???????…….

  10. Ετσι πρεπει να αντιδρουν οι πολιτες.Μπραβο του

Comments are closed.