Ζώδια και σεξ: Ποια… φωνάζουν στο κρεβάτι & ποια κάθονται στη… «μούγκα»;

Κοινοποίηση:
zodia6

Δεν τη «βρίσκουν» όλα τα ζώδια με τον ίδιο τρόπο στο κρεβάτι. Κάποια είναι πιο εκφραστικά, δεν βάζουν γλώσσα μέσα και θέλουν να ακούν και τον/την σύντροφό τους να τους μιλάει κατά την διάρκεια του σεξ.

Κάποια άλλα από την άλλη είναι… «άκρα του τάφου σιωπή». Δεν μιλάνε και δεν τους αρέσει και ο/η άλλος/η να πολυμιλάει. Τους εκνευρίζει και τους αποσυντονίζει. Πάμε να δούμε τις δυο διαφορετικές κατηγορίες:

Δεν βάζουν γλώσσα μέσα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι περίμενες από τον Δίδυμο; Όσοι/ες έχουν κάνει σεξ με το ζώδιο αυτό… ξέρουν. Γλώσσα δεν βάζει μέσα στην κανονική του ζωή, πώς θα μπορούσε να το… «βουλώσει» στην σεξουαλική του;
Ο Δίδυμος στο κρεβάτι θέλει να μιλάει, θέλει να του λες πρόστυχα λόγια, να τον «φτιάχνεις» εγκεφαλικά. Έχει ανάγκη να εκφράζεται και να σε ακούει κι εσένα να του λες τι σου αρέσει και τι όχι. Μέσω της έκφρασης καταλαβαίνει κιόλας, αν το… κάνει σωστά ή αν πρέπει να διορθώσει κάτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Γλιστρίδα στο κρεβάτι έχει φάει και ο Ιχθύς. Να ξέρεις ένα πράγμα: Το ζώδιο αυτό στο σεξ, μεταμορφώνεται. Ξέχνα τον γλυκούλη, συμπαθητικούλη και χαμηλών τόνων Ιχθύ. Πιράνχας θα σου βγει, μην σου πούμε και καρχαρίας.

Είναι kinky όσο δεν πάει και φυσικά είναι πολύ μεγάλος fan του dirty talking. Όσο πιο πρόστυχα τους μιλάς, τόσο πιο πολύ «φτιάχνεται». Θα σου πει κι εκείνος τα αντίστοιχα. Μην νομίζεις… Θα ακούσεις από το στόμα του ό,τι δεν άκουσες ποτέ! Μην σοκαριστείς… Κι αν σοκαριστείς, μην το δείξεις εκείνη τη στιγμή. Απλά πήγαινε με τα νερά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος απολαμβάνει το σεξ, όπως απολαμβάνει το φαγητό του. «Όποιος τρώει δεν μιλάει και το πιάτο του κοιτάει». Το’ πιασες το υπονοούμενο; Είναι ένα ζώδιο που δίνει μεγαλύτερη βάση στις πέντε αισθήσεις του, δηλαδή την όραση, την όσφρηση, την ακοή (να ακούει τη βαριά αναπνοή σου και όχι την πάρλα σου), την αφή και τη… γεύση.

Δεν δίνει σημασία σε τίποτα άλλο. Θα κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει και να ξέρεις ότι οι Ταύροι φημίζονται για τις… αντοχές τους στο κρεβάτι. Ταύρος στο ζώδιο, «ταύρος» και στο κρεβάτι, όπως έλεγε κι ο Μάνθος Φουστάνος. Καλά να περάσεις μαζί του, αν έχεις μπλέξει με Ταυράκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι λιγομίλητος γενικά στην κανονική του ζωή, στο κρεβάτι πώς περιμένεις ότι θα είναι; Δεν χαλαρώνει, δεν αφήνεται και δεν εκφράζεται ανοιχτά. Καλά δεν σου λέμε ότι δε θα βγάλει λέξη, απλά μην περιμένεις από εκείνον να πιάσει την πάρλα ή το «σκληρό» dirty talking.

Στο κρεβάτι είναι τόσο όσο εκφραστικός. Πιο πολλά καταλαβαίνεις από τις πράξεις του. Σε καθοδηγεί με τον τρόπο του, δεν χρειάζεται να σου μιλάει όλη την ώρα. Επίσης, είναι παθιασμένος, δοτικός και θα κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει. Δεν έχει άδικα τη φήμη ενός από τους καλύτερους εραστές του ζωδιακού… Αυτό, του το δίνουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: