Ζωντανά όλο το σόου της τελετής παραλαβής των πρώτων έξι μαχητικών αεροσκαφών Rafale

Κοινοποίηση:
rafale-stin-ellada

Απογειώθηκαν από την Ιστρ της Γαλλίας, κοντά στη Μασσαλία και στις 12:12 θα κάνουν την εμφάνισή τους πάνω από το σύμβολο της Αθήνας, την Ακρόπολη. Η πρώτη πτήση των Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας στον ελληνικό εναέριο χώρο είναι γεγονός.

Τα Rafale που έφτασαν σήμερα (19.10.2022) στην Ελλάδα είναι τα πρώτα που παραλαμβάνει η χώρα μας στο πλαίσιο της αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία.

Πέταξαν απευθείας για την Ελλάδα και πριν προσγειωθούν στο νέο τους σπίτι, την 332 Μοίρα στην Τανάγρα, θα… δώσουν τα διαπιστευτήριά τους με πτήση πάνω από την Ακρόπολη!

Δείτε ζωντανά την υποδοχή:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Απο φιγουρα αλλο τιποτε μακαρι να φανουν χρησιμα και να κανουν την δουλεια τους οταν και οπποτε πρεπει….Γιατι καπποτε ξανα ειχαμε υπεροχη εναντι της Τουρκιας με τα PHANTOM και τα MIRAGE 2000 και καπποιοι προδοτε ς πολιτικοι αντι να δωσουν εντολη να πεταξουν και να υπερασπιστουν την Κυπρο μας ταχαν αραγμενα στο αεροδομειο του Ηρακλειου και απλος απο εκει μαζι με τους πιλοτους μας βλεπαναι τα Μογγολια ανενοχλητα να αρπαζουν ελληνικξο εδαφος…………………….χωρις να φανε ουτε ενα βλημα απο αερος …………

Comments are closed.