Ζευγάρι ανακάλυψε μυστικό δωμάτιο με πολύτιμα νομίσματα την 1η μέρα στο νέο σπίτι [BINTEO]

Κοινοποίηση:
gvgfhg

Λίγο μετά τη μετακόμιση στο καινούριο του σπίτι, ένα ζευγάρι Αμερικανών πρόσεξε κάτι παράξενο σε ένα από τα ράφια της κατοικίας. Η βιβλιοθήκη δεν ήταν ακριβώς αυτό που φαινόταν, αλλά έκρυβε κάτι πολύ παράξενο.
Ήταν μόλις η 1η τους μέρα στο καινούριο τους σπίτι στο Χάρισονμπουργκ, στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και το ζευγάρι παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο σε ένα από τα ράφια.
Κοιτώντας πιο προσεκτικά, παρατήρησαν ένα χερούλι κοντά στο πάτωμα, λες κι ένα μέρος από τη βιβλιοθήκη να έμοιαζε με μια κρυφή πόρτα, σαν ένα μυστικό πέρασμα σε κάποιο καλά κρυμμένο δωμάτιο της κατά τ’ άλλα εντελώς συνηθισμένης κατοικίας.
«Μόλις είχαμε μετακομίσει στο καινούριο μας νοικιασμένο σπίτι» λέει η γυναίκα του ζευγαριού στην ανάρτησή της στα social media.

«Ήταν η πρώτη μας μέρα εκεί και βρήκαμε μια βιβλιοθήκη με ένα μάνταλο απ’ έξω» λέει η γυναίκα.
Θορυβημένο το αντρόγυνο προσπάθησε να ανοίξει τη μυστική κρύπτη και τράβηξε σε βίντεο τη στιγμή που άνοιξε τη βιβλιοθήκη.
«Άρπαξα το τηλέφωνό μου κι άρχισα να τραβάω βίντεο» περιγράφει το σχόλιο του βίντεο.
«Ο άντρας μου τράβηξε τη βιβλιοθήκη και βρήκαμε ένα κρυφό δωμάτιο» λέει η σύζυγος για αυτό που ανακάλυψαν πίσω από τα ράφια.

Όπως αποδείχθηκε ότι ήταν μια πύλη σε κάτι που μοιάζει με δωμάτιο πανικού.
Μάλιστα το ζευγάρι βρήκε σε ένα κρυφό συρτάρι μερικά σπάνια νομίσματα κρυμμένα στο κρησφύγετο του σπιτιού.
«Μέσα στο δωμάτιο υπήρχε κι ένα μυστικό συρτάρι. Ο άντρας μου το τράβηξε και μέσα βρήκε μερικά νομίσματα» λέει η γυναίκα.
«Τώρα κανονίζουμε να τα επιστρέψουμε στους προηγούμενους ιδιοκτήτες» εξήγησε.
Το βίντεο με το μυστικό δωμάτιο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες να εκφράζουν την έκπληξή τους για την παράξενη ανακάλυψη.
«Ο ιδιοκτήτης των νομισμάτων θα είναι πολύ χαρούμενος που τα βρήκατε» σχολίασε κάποιος.
«Ίσως να είχαν και κάποιου είδους φυτά εκεί κάτω» ανέφερε ένας άλλος.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: