Ζευγάρι έχει αλλάξει σπίτι 18 φορές για τον πιο απίστευτο λόγο!

Κοινοποίηση:
enikiazete-760x490-1

Ένα νεαρό ζευγάρι έχει αλλάξει 18 σπίτια μέσα σε μόλις τρία χρόνια για τον απλούστατο λόγο ότι φοβούνται υπερβολικά τις κατσαρίδες, σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ.

Φυσικά δεν υπάρχουν πολλοί που δηλώνουν φαν των κατσαρίδων, αλλά πόσοι έχουν μετακομίσει και μάλιστα τόσες φορές εξαιτίας του φόβου;

Ε λοιπόν αυτό το ζευγάρι ακριβώς αυτό κάνει ελπίζοντας ότι μια μέρα θα βρουν ένα σπίτι απαλλαγμένο από τα ανατριχιαστικά έντομα. Ωστόσο, οι συνεχείς μετακομίσεις έχουν εξοργίσει τον σύζυγο και πλέον ετοιμάζεται να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει αλλάξει σπίτι συνολικά 18 φορές και ο σύζυγος έχει πλέον βαρεθεί με τη φοβία της συζύγου του. Την πήγε σε αρκετούς ψυχίατρους, συμπεριλαμβανομένου και του Ινστιτούτου Ιατρικής Επιστήμης της Ινδίας (AIIMS), αλλά η γυναίκα φέρεται να αρνείται να λάβει τις συνταγογραφούμενες θεραπείες.
Ο ακραίος φόβος της απέναντι στις κατσαρίδες έχει βαρύ αντίκτυπο στη σχέση του ζευγαριού και ο γάμος τους βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης. Από τη μία πλευρά, η σύζυγος ισχυρίζεται ότι ο άντρας της δεν καταλαβαίνει το πρόβλημά της και προσπαθεί να την χαρακτηρίσει ψυχικά άρρωστη και, από την άλλη, ο σύζυγος απλώς δεν αντέχει άλλο το θέμα των μετακομίσεων.
Σύμφωνα με το FearOf.net, όπως και πολλές άλλες φοβίες, η κατσαριδοφοβία μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους, όπως με ανθρώπους να παγώνουν τελείως και μόνο στο άκουσμα της λέξης και άλλοι απλά αισθάνονται άβολα παρουσία των εντόμων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: