Ζίτσα: Για κακούργημα θα δικαστεί ο αντιδήμαρχος που κακοποίησε τον γάιδαρο

Κοινοποίηση:
ΓΑΙΔΑΡΟΣ

Το πόρισμα της εισαγγελίας Ιωαννίνων σχετικά με την κακοποίηση του ζώου από τον πρώην αντιδήμαρχο του χωριού της Ηπείρου είναι καταπέλτης και θα δικαστεί για κακούργημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αντιδήμαρχος Ζίτσας είχε υποστηρίξει ότι μετέφερε τον γάιδαρο στην καρότσα του αυτοκίνητου του μετά από επίθεση που είχε δεχτεί το ζώο από λύκο. Και πως χωρίς να το καταλάβει, το γαϊδουράκι έπεσε στον δρόμο και το έσερνε για δεκάδες μέτρα μέσα στο χωριό Γραμμένο Ιωαννίνων.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο του ΚΙΔΙΖΩ Εύα Κρυστάλλη, η Εισαγγελία Ιωαννίνων απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του πρώην αντιδημάρχου Ζίτσας, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του γαϊδάρου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό για να δικαστεί για της πράξεις του.

Καθοριστικό ρολό στο πόρισμα της εισαγγελίας Ιωαννίνων φαίνεται πως ήταν οι γνωματεύσεις από εξειδικευμένους κτηνιάτρους και υπιάτρους που είχαν εξετάσει το άτυχο ζώο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΑΚΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΧΕΣ κα ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΟΥΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΥΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΖΩΟ.

  2. Μάλιστα, για το γαϊδουράκι κακούργημα (και καλά κάνει) και για το Μάτι πλημμελήμα

  3. Και το γουρλοματη γάιδαρο που μας κακοποιει εμάς τόσα χρόνια ποιος θα τον δικάσει
    Ο Θεοδωρικακος ;;

Comments are closed.