Ζήτησε… άμεσα πίσω τον πρώην: Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε την επιστροφή Λιάγκα

Κοινοποίηση:
liagkas_skorda_xana

Φοβερό είναι το παρασκήνιο της επανόδου του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό», με αποτέλεσμα να… ξανασμίξει τηλεοπτικά με την Φαίη Σκορδά, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς, την οποία μάλιστα φαίνεται πως προκάλεσε η ίδια η παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι θεώρησε, μαζί με τον ΑΝΤ1, ως καλή ιδέα να βρεθούν ξανά μαζί στην ίδια εκπομπή, με το κανάλι του Αμαρουσίου να πιάνει άπαντες… εξ απίνης, όταν εξέδωσε το σχετικό δελτίο Τύπου, καθώς η κατάσταση δεν είναι η πλέον ιδανική. Στο πρώτο τετράμηνο, άλλωστε, την πρωτιά πήρε η αντίστοιχη εκπομπή του Open με την Κατερίνα Καινούργιου για την πρωινή ζώνη και η Σκορδά θέλησε να κάνει την κίνηση, που θα άλλαζε τα δεδομένα.

Κάπως έτσι, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η ίδια ζήτησε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή, προκειμένου να αιφνιδιάσει και να εγείρει, έτσι, το ενδιαφέρον του κοινού, θεωρώντας πως και μόνο η… περιέργεια για το πώς θα κυλήσει η νέα συνεργασία για ένα… πρώην ζευγάρι που έχει απασχολήσει την ελληνική showbiz, θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: