Ζάκυνθος: Έβγαζε φωτογραφίες στο Ναυάγιο αλλά η είδηση βρισκόταν πίσω της – Διακοπές με πλούσιο παρασκήνιο – ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Κοινοποίηση:
zakinthos1-768x538

Μικροί και μεγάλοι βρίσκονταν στο διάσημο Ναυάγιο της Ζακύνθου. Κάποιοι εκτός από μπάνιο, αποφάσισαν να βγάλουν φωτογραφίες, που έμελλε να συζητηθούν…

Tο σούπερ γιοτ «Al Lousail» του 39χρονου Εμίρη του Κατάρ Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανι οργώνει τις θάλασσες του Ιονίου. Μετά την Κρήτη όπου βρέθηκε ο Άραβας βαθύπλουτος ηγέτης, πλησίασε με το πλωτό παλάτι του τη Ζάκυνθο.

Όχι τυχαία αφού πάνω από τη διάσημη παραλία του Ναυαγίου βρίσκεται η έκταση των 15.000 στρεμμάτων που αγόρασε ο πατέρας του το 2014, με στόχο να επενδύσει στην περιοχή, χτίζοντας τουριστικά καταλύματα για κροίσους απ’ όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος Εμίρης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με αρμόδιους, ώστε να «ξεπαγώσουν» τα επενδυτικά του σχέδια, τα οποία είχαν «κολλήσει» σε γραφειοκρατικά ζητήματα. Ο Αλ Θανί επισκέφθηκε μάλιστα το περασμένο Σάββατο το πολυσυζητημένο οικόπεδο, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ο πρέσβης του Κατάρ συναντήθηκε πρόσφατα με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρέσβης ζήτησε τη βοήθεια του υπουργού, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα για να ξεκινήσει η επένδυση στο νησί.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο Εμίρης του Κατάρ με τo Al lousail που στα Αραβικά σημαίνει «άνετο ταξίδι» θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις διακοπές του σε άλλα νησιά του Ιονίου

Να σημειωθεί επίσης ότι το σούπερ γιοτ καμία μέρα δεν έδεσε στο λιμάνι της Ζακύνθου. Το βράδυ της Παρασκευής διανυκτέρευσε στο Πόρτο Βρώμη και χθες αφού αγκυροβόλησε στο Ναυάγιο για αρκετή ώρα, μετά πέρασε από τον Λιμνιώνα στον Άγιο Λέοντα και συνέχισε την πορεία του προς τα νότια του νησιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: