Ε.Τουκταμίσεβα: Αποκαλύψεις από την πατινέρ «στριπτιζέζ» – «Μόνο βοήθεια μου προσφέρει το στήθος μου» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
elisavet

Η Ρωσίδα Ελισαβέτα Τουκταμίσεβα είναι γνωστή πατινέρ, όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που τραβάει τα βλέμματα του κοινού, καθώς εντύπωση προκαλούν τα σέξι κορμάκια που χρησιμοποιεί, ενώ η ατάκα της για το στήθος της άφησε άπαντες άναυδους.

Η Ελιζαβέτα Τουκταμίσεβα έχει πολλάκις κατηγορηθεί από τους φίλους του πατινάζ για τα σέξι -στα όρια του προκλητικού- κορμάκια που φοράει όταν εκτελεί το πρόγραμμα της στους αγώνες της.

Η Ρωσίδα πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου σε ένα live chat που έκανε στο Instagram ρωτήθηκε από έναν ακόλουθό της για το αν το στήθος της αποτελεί εμπόδιο όταν εκτελεί το πρόγραμμά της.

«Μόνο βοήθεια μου προσφέρει» απάντησε η Τουκταμίσεβα που έγινε γνωστή για το «στριπτίζ» που έκανε στο πρόγραμμά της υπό τους ήχους του «Toxic» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Πριν από λίγες μέρες η 23χρονη πατινέρ προώθησε τη σειρά γυναικείων ρούχων «Empress» που φέρει την υπογραφή της.

«Θέλω κάθε κοπέλα να μπορεί να νιώθει πως είναι μοναδική, ώστε να είναι πιο τολμηρές, να αισθάνονται την άνεση και να είναι στη μόδα» είπε η Τουκταμίσεβα, προσθέτοντας πως «τα ρούχα μου έχουν ποιότητα, είναι άνετα και το ντιζάιν τους κάνει εντύπωση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: