Εύοσμος-Υπόθεση 11χρονου: «Μαχαιρώθηκε 2 χρόνια πριν-Δε φαίνεται να υφίσταται bullying», λένε οι εκπαιδευτικοί

Κοινοποίηση:
ΣΧΟΛΕΙΟ

Ολόκληρη την Ελλάδα έχει συγκλονίσει η υπόθεση του 11χρονου μαθητή από τον Εύοσμο που όπως κατήγγειλε ο πατέρας του γύρισε μαχαιρωμένος στο σπίτι του-«Δεν υπάρχουν υπόνοιες για βίαιη συμπεριφορά εναντίον του», λένε οι καθηγητές του σχολείου-«Το παιδί μαχαιρώθηκε προ διετίας, απογευματινές ώρες, στο σχολείο», λέει στο GRTimes ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Φροσύνης-Δεν υπάρχει φύλακας στο σχολείο κατά τις απογευματινές ώρες.

«Ο μαθητής μαχαιρώθηκε πριν από δύο χρόνια, όταν μάλιστα φοιτούσε στη δευτέρα δημοτικού, στο προαύλιο του σχολείου και από εξωσχολικά άτομα». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων στο GRTimes ο διευθυντής Α/βθμιας Εκπαίδευσης της Δυτ. Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Φροσύνης, σχετικά με την καταγγελία όπου ο 11χρονος φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι του μαχαιρωμένος.

Σύμφωνα με τον κ. Φροσύνη, «στις 22/5/2022 ελήφθη η πολυσέλιδη καταγγελία από τον γονέα του παιδιού, όπου αναφέρονταν και το περιστατικό του μαχαιρώματος.

Άμεσα ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε τι συνέβη, αλλά και τι συμβαίνει», όπως είπε ακόμη ο ίδιος, γνωστοποιώντας ότι παρήγγειλε από τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου που βρίσκεται στον Εύοσμο αλλά και τον σύλλογο διδασκόντων, έγγραφη έκθεση απόψεων.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έκθεση, την οποία έλαβε ο κ. Φροσύνης, οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν πως «δεν υπάρχουν υπόνοιες για βίαιη συμπεριφορά εναντίον του μαθητή και δε φαίνεται να υφίσταται bullying στο σχολικό περιβάλλον».

Θυμίζουμε επιπλέον ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκη, παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να ερευνηθεί η καταγγελία του πατέρα του 11χρονου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Είναι για άγριες σφαλιάρες αυτοί οι “εκπαιδευτικοί” ή όχι;;;

Comments are closed.