Εφιαλτικές στιγμές για 13χρονη στην Ανάβυσσο – 19χρονος Πακιστανός αποπειράθηκε να την βιάσει

Κοινοποίηση:
astynomikos (1)

Δύσκολες στιγμές έζησε ένα 13χρονο κορίτσι στην περιοχή της Παλαιάς Φώκιας, όταν 19χρονος Πακιστανός  επιχείρησε να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της.

Ο νεαρός Πακιστανός είχε στήσει καρτέρι πίσω από θάμνους, δίπλα σε δυο μεζονέτες, στις οποίες διαμένουν δυο οικογένειες με κορίτσια στην ηλικία των 12-13 ετών.

Σκοπός του ήταν να έρθει σε επαφή με ένα τουλάχιστον από τα ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αυτοϊκανοποιηθεί, μην υπολογίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει αντιληπτός ανά πάσα στιγμή από κάποιον περίοικο, όπως συνέβη άλλωστε στην προκειμένη περίπτωση.

Μόλις εμφανίστηκε ένα εκ των ανήλικων κοριτσιών, ο νεαρός αλλοδαπός πετάχτηκε από την κρυψώνα του, αιφνιδιάζοντάς την.

Το κορίτσι αρχικά «πάγωσε» μπροστά στη θέα του ημίγυμνου άντρα. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και όρμησε με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της.

Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, άρχισε να φωνάζει στον Πακιστανό προκειμένου να τον απομακρύνει από το κορίτσι και ταυτόχρονα κάλεσε την Άμεση Δράση για να επέμβει.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού ακούγοντας τις φωνές, βγήκε από το σπίτι και με την βοήθεια δυο ακόμη γειτόνων άρχισαν να καταδιώκουν τον 19χρονο, τον οποίο και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν μερικά μέτρα πιο κάτω.

Έπειτα από λίγα λεπτά, έσπευσε στο σημείο το περιπολικό B 2-3 της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε αυτό πέρασαν χειροπέδες στον δράστη.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρε ενωθειτε και ριμαξτε τους στα μπουνιδια!! Σας πηδ@νε τα παιδια σας και τους ανεχαιστε ακομα!! Και μετα να παιρνουν σειρα για φαπες αυτους που εκλεγετε!!

  2. Αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία ή “εμφύλιος” τα λαθροπάκια και τα άλλα λαθρομουσλίμια θα πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος αν θέλουμε να μείνει και καμία Ελληνίδα αβίαστη και μη έγκυος από λαθροπάκουρα νεγροπίθηκα πακιστανό!

  3. Εγώ πάντως άκουσα και διαβασα πως πολλοί εκεί μεσα στη βουλή και όχι μονο ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το σπέρμα του Χασάν.
    Ε, αφού ενδιαφέρονται τόσο πολύ να τους τον στείλουμε να πάρουν μια γεύση.
    Πολλοί απο αυτους λένε πως το θέμα της υπογεννητικότητας στη χώρα δεν θα λυθεί με το να κάνει η Ελληνίδα 4 και 5 παιδιά αλλά με αυτά τα ορκ που κουβαλησανε και συνεχίζουν ακόμα να έρχονται.
    Και ακόμα δεν γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό των παράνομων που είναι στη χώρα.

  4. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΥΗΔΙΑ…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ

  5. Το θέμα 3ιν;ι να μην είμαστε ρατσιστές, ;πο και και πέρα όλα τα άλλα καλοδεχούμενα. Συνεχίστε ΖΩΑ να ψηφίζετε τους δημοκράτες.

Comments are closed.