Εφιάλτης για την Σάσα Σταμάτη: Στα δικαστήρια για τον θάνατο του πατέρα της! Η σοκαριστική αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Κοινοποίηση:
sasa_stamati_kideia_patera-750x430-1

Η Σάσα Σταμάτη έκανε γνωστό πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι!

 Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο προηγούμενο live του J2US ήταν όταν η Σάσα Σταμάτη αφιέρωσε το τραγούδι που ερμήνευε στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου, έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο και αυτή ήταν μια απώλεια που της στοίχισε πολύ καθώς η αδυναμία που του είχε ήταν τεράστια.

Χθες, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Σάσα Σταμάτη έκανε γνωστό πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι.

 «Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Από πλευράς μου, στρέφομαι στην Ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οπποις τα εβαλαι με τους γιατρους στο Ελλαδισταν εκαναι απλα μια τρυπα στο νερο……………………ετσι και η κηρια αυτο θα πετυχει και τιποτε παραπανω

  2. Άντε βρε πατσαβούρα που ψάχνεις για δημοσιότητα . Απαράδεκτη κακία άσχημη και κομπλεξικη

  3. αν θελετε “ιατρικη” φωνάξτε διαδηλωστε ο γιατρος να αμοιβεται οπως του πρεπει…. και οχι να ευχαριστιεστε οταν μαθαίνετε οτι παιρνει οσα και ο καθε δημοσιος υπαλληλος….. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;;;;;;; ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΣΩ ΣΕΙ…. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΝΕΤΑ, ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, ΑΛΛΙΩΣ……

  4. Η ιατρική έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο δεν μιλάμε για ιατρικά λάθη, οι γιατροί εμπιστοσύνης είναι είδος υπό εξαφάνιση, συμπάσχω!

Comments are closed.