Ετοιμάζουν… υποδοχή στον Παππά την 25η Μαρτίου στην Λάρισα – «Το παρόν θα δώσει ένας προδότης»…

Κοινοποίηση:
230319-larisa

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, παράλληλα με την παρέλαση για την 25η Μαρτίου, στην οποία θα εκπροσωπεί την κυβέρνηση ο Νίκος Παππάς, οργανώνεται στη θεσσαλική πόλη.

 

Όπως γράφει το onlarissa.gr ο ερχομός του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λάρισα , έχει επιφέρει μεγάλη κινητοποίηση στην πόλη, καθώς μέσω του Facebook, η «Πατριωτική Νεολαία Λάρισας» ετοιμάζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο Facebook (έχει αναρτηθεί και η σχετική φωτογραφία), αναφέρει τα εξής :

«Την 25η Μαρτίου με αφορμή την Παρέλαση και το παρών που θα δώσει ο Νίκος Παππάς ένας από τους προδότες της Μακεδονίας θα δώσουμε την δική μας συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Λάρισας με ένα δυνατό σύνθημα «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ώστε να καταλάβουν πως η νεολαία είναι εδώ και δεν υποχωρεί. ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Πατριωτική Νεολαία Λάρισας». Σημειώνεται ότι η υποδοχή αυτή προετοιμάζεται για τον υπουργό, μετά το «θερμό» διήμερο που έζησε στο Κιλκίς και τη Βέροια, όταν και έγινε στόχος αποδοκιμασιών….

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: