Ετοιμάζει νέα φιέστα με τον στολισμό των Χριστουγέννων ο Κώστας Μπακογιάννης;

Κοινοποίηση:
Κώστας Μπακογιάννης

Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι διαφορετικές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στην ΕΡΤ1 περιέγραψε πως θα γίνουν οι γιορτές φέτος στην Αθήνα. Όπως τόνισε «είναι πολύ δύσκολη εποχή αυτή που ζούμε. Ενδεχομένως τα Χριστούγεννα που έρχονται να είναι τα χειρότερα που έχουμε ζήσει οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια. Και όλοι έχουμε ανάγκη μιας ένεσης δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας. Και ο φωτισμός της πόλης είναι μια τέτοια ένεση. Εμείς ήδη προχωράμε βάσει του προγραμματισμού μας. Τα συνεργεία κρεμούν τα στολίδια και είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να ανάβουν».

«Δέντρο στο Σύνταγμα θα έχουμε. Αλλά επειδή φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα που να φέρει έστω και λίγο συνωστισμό. Οπότε πρακτικά φωτίζουμε την πόλη όσο μπορούμε καλύτερα, δίνουμε έμφαση όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές. Στόχος μας είναι να τις φωτίσουμε όσο μπορούμε καλύτερα και τα επτά διαμερίσματα. Δεν μπορούμε να έχουμε συναυλίες, γιορτές για μεγάλους, γιορτές για παιδιά. Μπορούμε να ανάψουμε το δέντρο χωρίς κόσμο, αλλά με ίσως ένα βιντεάκι στα social media, το οποίο μπορείτε να προβάλετε κι εσείς (σ.σ. στην ΕΡΤ). Και μπορούμε να αλλάξουμε τον χρόνο τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα», συνέχισε ο κ. Μπακογιάννης.

«Βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο με την πανδημία και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το τέλος της πανδημίας δεν θα βρει μια πόλη αποσβολωμένη και παγωμένη αλλά μια πόλη που προχωράει μπροστά», τόνισε ακόμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: