Εσείς την εμπιστεύεστε; Ποιος ελέγχει την Singular Logic; (Πείτε μας την άποψη σας)

Κοινοποίηση:
Capture

H SINGULAR LOGIC επεξεργάζεται και βγάζει τα αποτελέσματα των εκλογών εδώ και αρκετά χρόνια.

Υπάρχει όμως κάποια ασφαλιστική δικλίδα, ούτως ώστε τα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν δεν έχουν υποστεί κάποια αλλοίωση, από κάποιον κρυφό αλγόριθμο. Οι πάντες ελέγχονται, το τελικό αποτέλεσμα ελέγχεται;
Εάν δεν ελέγχεται, μπορούμε να φανταστούμε ότι έχει επέλθει νοθεία.

Εάν δεν ελέγχεται, αυτό είναι νόμιμο;

Εάν ελέγχεται, τη διαδικασία ελέγχου ποιοί την σχεδίασαν και ποιοί την ενέκριναν; Είναι αποδεκτή από πιστοποιημένους φορείς;  Υπάρχει κάποια έκθεση ελέγχου;

Η διαφάνεια, είναι το Α και το Ω στη δημοκρατία. Υπάρχει διαφάνεια στην έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων;

Του Οδυσσέα Ν.

Πείτε μας την άποψη σας – Κάνετε το δικό σας σχόλιο στο makeleio.gr!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ψάξτε λίγο σε ποιόν όμιλο (Εβραικών συμφερόντων) ανήκει η εταιρία και φτιάξτε ένα (κατά τη γνώμη μου) πολύ ενδιαφέρον άρθρο……

  2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΛΠΑ ; ΕΕΕΕΕΕΕ;

  3. …Βάλε και ότι αυτοκτόνησε πέρυσι ο πρόεδρος της.Ενας πάμπλουτος χωρίς οικονομικό πρόβλημα και με δώσε τας φρένας.

  4. To περιστατικό που έχει ακουστεί πολύ για “μαγείρεμα” ήταν το 2000. Ο Καραμανλής μέχρι τις 7 έβγαίνε πρωθυπουργός και μετά ήρθαν όλα τούμπα και βγήκε Σημίτης. Μιλάμε για τρελή σκηνοθεσία.

    1. ΤΟ 2000 ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ TU-154. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ Β-727. ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΛΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΦΙΞΕΙΣ/ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ. ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΠΥΚΝΟΤΑΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 33R Η 15L ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΕΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 60 ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΜΥΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ. ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑ 4-5 ΩΡΕΣ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ. ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΛΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΓΕΛΑΚΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ (ZUBR, OA, AEGEAN, C-130, ΣΙΝΟΥΚ…) ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑ. ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ.

  5. Με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις – ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ φτιάχνουν το σκηνικό με τα νούμερα που θέλουν να περάσουν στα μυαλά των Ελλήνων.

    Ύστερα αναλαμβάνει δουλειά η θυγατρική του Αμερικανοεβραϊκού ομίλου KKR στη Ελλάδα SINGULAR LOGIC.

    Δεν αλλάζουν οι θέσεις των κομμάτων αλλά γίνεται κοπτοραπτική στα ποσοστά τους ανάλογα με τον αν είναι αρεστά στο σύστημα ή όχι.

    Πάντα παίρνουν αβάντα +3% οι δύο πρώτοι $ΥΡΙΖΑ – Ν.Δ

    Κόβουν από τη Χ.Α -3%

    Δίνουν ή αφαιρούν 0.5% – 1% ανάλογα με τη περίπτωση στα μικρά κόμματα για να ξεπεράσουν το όριο του 3% ή για να πέσουν κάτω από το όριο και να μην εισέλθουν στη Βουλή.

    Καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου ζήτησε πληροφορίες για το αν γίνεται έλεγχος στη συγκεκριμένη εταιρεία για το αλάθητο και το αδιάβλητο της διαδικασίας και από ποιόν.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

  6. Το εχουμε πει πολλες φορες, οι εκλογες ειναι για λαικη καταναλωση…ΔΕΝ αποφασιζει ο λαος, αυτοι αποφασιζουν και απλως διοριζουν τον εκαστοτε εκλεκτο, τον οποιο διαφημιζουν μεσω των ΜΜΕ και επιβαλλουν μεσω των στημενων δημοσκοπησεων ως την βουληση ωστε να ακολουθησουν τα προβατα…

    H SINGULAR LOGIC εχει περασει εδω και χρονια απο την MIG στο fund KKR αμερικανοεβραικων συμφεροντων…..ο νοων νοειτω.

Comments are closed.