Επτά χρόνια κάθειρξη στον πρώην λογιστή των μασόνων της Μεγάλης Στοάς για υπεξαίρεση €714.000

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μετά από 8 χρόνια δικαστικής διαμάχης το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τον πρώην λογιστή της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος σε επτά χρόνια κάθειρξη για την υπεξαίρεση 714.000 ευρώ από το ταμείο των μασόνων.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μιχάλης Ματτές, Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς, με ανάρτησή του σε γκρουπ στο facebook.

 

Masonos

 Σε απαντήσεις στις ερωτήσεις ακολούθων του και άλλων τεκτόνων ο κ. Ματτές ανέφερε για τον λογιστή ότι «Το έλλειμμα προσδιορίσθηκε από την Ernst & Young σε 714.700,00 € και μάλιστα βρέθηκαν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς που είχαν ανοιχτεί από τον ανακριτή καταθέσεις μετρητών 680.000,00 € γεγονός παράξενο για έναν μισθωτό των 1.900,00 €. Επίσης από την αρχή έχουμε δεσμεύσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία που αποτελούνται από δύο παραθαλάσσια οικόπεδα και μία διώροφη κατοικία σε οικόπεδο ενός στρέμματος στην Ναύπακτο και δύο διαμερίσματα 120 και 80 μ2 στα Άνω Πατήσια τα οποία πλέον θα κατασχεθούν».

Να υπενθυμίσουμε ότι με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών τον περασμένο Ιανουάριο παρέπεμψε σε δίκη τον πρώην λογιστή της Στοάς γα υπεξαίρεση ποσού που φτάνει τουλάχιστον τα 350.000 ευρώ και απαλλαγή των μελών των τότε διοικήσεων αλλά και μιας γραμματέως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. θέλει να πάρεις ένα λάστιχο και να τους καταβρέξεις

Comments are closed.