Επιχείρηση του Λιμενικού Ραφήνας- συλλήψεις για κοκαϊνη σε Ραφήνα και Μύκονο

Κοινοποίηση:
φοντο-4-1140x599

Τα γεγονότα που θα σας διηγηθώ τα έζησα από κοντά γιατί έτυχε την ώρα που άρχιζαν να εξελίσσονται να είμαι εκεί, στο λιμάνι της Ραφήνας, χτες, λίγο πριν αναχωρήσει το καράβι των 16.30 για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο.

Το πλοίο τελικά αναχώρησε μετά από 20 λεπτά γιατί την ώρα που έλυνε κάβους, μια κοπέλα Αλβανικής υπηκοότητας, η τελευταία επιβάτις, είχε την ατυχία να την ελέγξει ο ίδιος ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ραφήνας Γιώργος Κατσούλης ο οποίος βρισκόταν εκεί, αξιοποιώντας μια πληροφορία, με στελέχη της ΠΟΔΙΝ(Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Ραφήνας).

Η κοπέλα είχε στο τσαντάκι της 207 γραμμάρια κοκαϊνη και συνελήφθη. Αποφάσισε να συνεργαστεί, και επιβιβάστηκε στο πλοίο μαζί με τρία στελέχη της ΠΟΔΙΝ.

Έφτασαν στην Μύκονο λοιπόν στις 11 το βράδυ, η κοπέλα πήρε ταξί και πήγε σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου. Εκεί την περίμεναν 2 άντρες για να παραλάβουν τα ναρκωτικά με εντολή κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος είχε μεθοδεύσει τα πάντα από κινητό που κατείχε παράνομα.

Οι άντρες της ΠΟΔΙΝ Ραφήνας, με την συνεργασία της ΠΟΔΙΝ Μυκόνου τους συνέλαβαν, μετά από προσπάθεια των εμπόρων ναρκωτικών να τους χτυπήσουν και να διαφύγουν. Είναι και οι δύο Αλβανικής υπηκοότητας και βρέθηκαν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών στο μέρος που τους ακινητοποίησαν.

Σήμερα έγινε έλεγχος και στο σπίτι της συλληφθείσης όπου βρέθηκαν μικροποσότητες ινδικής κάνναβης.

Και οι τρεις θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση

αρχείο-λήψης-2

 

πηγή: rpn.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι οποίοι Αλβανοί, είχα συλληφθεί άλλες 20 φορές, κλπ κλπ ,τα ξέρουμε.. καλά όλη η Αλβανία κακοποιούς βγάζει;

    1. Σε παρακαλώ μη ξαναπείς τα παιδια αλβανουσ στη Μυκονο τους λένε Έλληνες δευτερης γενιάς

Comments are closed.