Επιστροφή μετά την κατακραυγή! Χωρίς τη σύντροφο του Κατερίνα Λιόλιου στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι ο Πέτρος Κωστόπουλος! Τι συνέβη; (Φωτο)

Κοινοποίηση:
111

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πέρασε τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι μαζί με άλλους Έλληνες της showbiz, γεγονός που βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα, μιας και ταξίδεψαν εν μέσω πανδημίας.


Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην εκδότης βρέθηκε στο Ντουμπάι μαζί με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό. Ωστόσο, Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου τηρούν σιγήν ιχθύος θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατέψουν τη σχέση τους.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ρε παιδιά εντάξει τώρα για να μαστε και δίκαιοι οι κάτοικοι του Ντουμπαΐ ένα καλό ξεβλάχεμα express Πρωτοχρονιάτικο από ειδικό ξεβλαχευτή το χρειαζόνταν εδώ και καιρό!!!

  2. Σιγά μην καθότανε το μωρό με τον μπάρμπα Πέτρο τον οποίο τον βλέπω εκνευρισμένο και τάρανδο καθότι η Λιόλιου θα βρήκε στο Ντουμπάι κανένα φραγκάτο άραβα στον οποίο αρέσουν τα ελληνικά προϊόντα, θα του κελαιδαει και θα την γεμίζει εκτός από πρωτεΐνες και χρυσάφι.

  3. Ποια σχέση μωρέ για άλλη δουλειά την πήγε εκεί…. Ο νοών νοειτω

  4. Το πήγε το μωρό στο Ντουμπάι για να το….. ξεβλαχέψει.

  5. Ποια σχέση γαμω την τρέλα μου 67 με 27!!!! Θα τρελαθούμε εντελώς.βρε αι σιχτίρ μαλακες τα ισοπεδωσατε όλα παππούς με εγγονή είναι ρε πουστη μου τι γίνεται ρε γαμω τα μέσα ενημέρωσης ρουφιάνο δημοσιογράφοι εκτός μακελειου φυσικά έτσι.

  6. ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ?? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΕΛΕΜΠΙΑ…

Comments are closed.