Επιστήμονες αναλύουν πως οι γυναίκες μπορούν να μυρίσουν έναν ελεύθερο άνδρα

Κοινοποίηση:
pexels-photo-262008-scaled-1-1024x683

Οι γυναίκες μπορούν να μυρίσουν αν ένας άνδρας είναι ελεύθερος, επειδή αναδίδουν μια διαφορετική οσμή από τους άνδρες που βρίσκονται σε σχέση, υποστηρίζουν επιστήμονες.

Ναι, για άλλη μια φορά αυτοί οι γενναίοι επιστήμονες είναι εκεί έξω και κάνουν τα δύσκολα για εμάς, λύνοντας τα μεγάλα ερωτήματα που όλοι χρειαζόμαστε απαντήσεις.

 Εντάξει, τα πήγαν πολύ καλά με τα πυρηνικά πειράματα πρόσφατα, και αυτό το πράγμα με τα διαπλανητικά ταξίδια είναι επίσης πολύ εντυπωσιακό, αλλά ποιος μυρίζει περισσότερο, οι ελεύθεροι άντρες ή οι άντρες σε σχέσεις; Ιδού η απορία.

Λοιπόν, μην αναρωτιέστε άλλο, γιατί τα παλικάρια πήγαν και διεξήγαγαν ένα πείραμα, δημοσιεύοντας τα ευρήματά τους σε ένα περιοδικό που ονομάζεται Frontiers in Psychology.

 Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες δοκίμασαν μια νέα μέθοδο, δίνοντας σε 91 άντρες – 46 εργένηδες και 45 άντρες σε σχέση- ένα συνηθισμένο λευκό μπλουζάκι, πριν τους στείλουν να κάνουν τις καθημερινές τους εργασίες.

Τους είπαν να κάνουν και λίγη γυμναστική, όχι μόνο επειδή είναι καλό για την υγεία, αλλά και για να τους κάνουν να δουλέψουν λίγο. Ήθελαν να διασφαλίσουν ότι «μια σημαντική ποσότητα ιδρώτα θα απορροφηθεί στην μασχάλη της μπλούζας».

Μετά από αυτό, τα μπλουζάκια δόθηκαν σε 82 ετεροφυλόφιλες γυναίκες για να τα μυρίσουν, με την καθεμία να μυρίζει το «άρωμα» έξι αντρών.

Οι συγγραφείς της μελέτης έγραψαν: «Σύμφωνα με την υπόθεσή μας, οι γυναίκες σε μεγάλο βαθμό μάντεψαν σωστά. Τελικά, το BO των ανύπαντρων ανδρών αξιολογήθηκε ότι μύριζε πιο έντονα από το BO των ανδρών που βρίσκονται σε σχέση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: