Επικό σχόλιο από τον Νίκο Παππά: «Είναι και live, δεν θα κοπεί»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pappas-4

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για να μιλήσει για ακόμη μια σημαντική κίνηση που έκανε, τη συμβολή του στην δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού.

Περιγράφοντας με σεμνότητα τις ενέργειές του, όπως έχει κάνει κάθε φορά που προσφέρει με κοινωνικό έργο, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι στον Κορυδαλλό βρίσκονταν υπό κράτηση και φίλοι του.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν φίλοι του φυλακίστηκαν για οικονομικά εγκλήματα ο Νίκος Παππάς ήταν αφοπλιστικός αναφέροντας ότι οι φίλοι του ήταν κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές επιθέσεις, οργανώσεις κλπ. «Είμαστε και στην ΕΡΤ. Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί» συμπλήρωσε.

Στην αντίδραση των παρουσιαστών, ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Δεν αγχώθηκα. Εσείς μήπως αγχώνεστε. Εγώ θα φύγω, εσείς θα μείνετε. Το λέω γιατί υπάρχει γενικότερα μία λογοκρισία και δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση».
Νίκος Παππάς: Δείτε το βίντεο από το τρίτο λεπτό και μετά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μήπως είναι κ ποδιτσα?Γιατί απ’ ότι ξέρω εδώ κ πολλά χρόνια,φίρμα δε γίνεσαι άμα δεν είσαι ποδιτσα.Σπαθια να καταπίνεις δεν σε βγάζουν στο γυαλί εκτός αν θέλουν να σε ξεφτυλισουν.

  2. O ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Comments are closed.