Επικό ξεβράκωμα. Ο Ολλανδός ΠΘ Ρούτε ερωτάται για το περιεχόμενο του βιβλίου the Great Reset (αυτό που φιγούραρε & στο γραφείο του Μητσοτάκη) – Δείτε τι απάντησε – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
greatreset-e1619598374665

Ο Ολλανδός ΠΘ Ρούτε ερωτάται από βουλευτή για το περιεχόμενο του βιβλίου the Great Reset (αυτό που φιγούραρε & στο γραφείο του Μητσοτάκη). Απαντάει πως δε γνωρίζει το βιβλίο & τον βαπτίζει συνωμοσιολόγο. Ακολουθεί επικό ξεβράκωμα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο νεοταξίτης Μάρκ Ρούτε είναι μεγάλος ψεύτης σάν τόν γουρλομάτη.Ο βουλευτής Gideon Meijeres
    ρώτησε τόν πρωθυπουργό Μάρκ Ρούτε άν έχει διαβάσει τό βιβλίο τού Κάρλ Σβάμπ “ή μεγάλη επανεκκίνηση”.Ο Ρούτε απάντησε όχι,δεν τό έχω διαβάσει.Απάντησε ό βουλευτής.”Τότε γιατί τού απάντησες ότι τό βιβλίο του σέ ενέπνευσε;”Ο πρωθυπουργός λοιπόν δέν είπε ψέματα σέ μένα,αλλά είπε ψέμματα στόν κύριο Κάρλ Σβάμπ”.
    Ο Ολλανδός παρουσιαστής Ρόβαν Ντίν (Rowan Dean).
    “Οί πολιτικοί ηγέτες λένε ψέματα στήν ελίτ,ή λένε ψέματα σέ μάς”
    Παγκόσμιο Οικονομικό Φορουμ 2020.Ετήσια συνάντηση.Λίστα συμμετασχόντων.Μεταξύ άλλών.
    Ανγκελ Μέρκελ,Μάρκ Ρούτε καί λείπει ό Μάρτης από τήν Σαρακοστή,ό γιός τού εθνοπροδότη ό γουρλομάτης ό Κυριάκος Μητσοτάκης.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ……ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ…..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ….ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15 ΛΕΠΤΟ….5 ΓΚΟΛ ΘΑ ΦΑΤΕ…..

  3. Μασόνε παραιτήσου…………………………………..

  4. Δηλαδή ο Ρούτε είπε αρχικά ότι δεν γνωρίζει το βιβλίο, ο βουλευτής τού είπε ότι έχει ένα γράμμα που ευχαριστεί τον γέρο με τις ζαρτιέρες για το βιβλίο, ο ερωτώμενος είπε ότι δεν διάβαζει όλα τα βιβλία που τού στέλνουν και ο βουλευτής κατέληξε ότι ο Ρούτε δεν είπε ψέματα σ’ αυτόν αλλά στον κωλόγερο. Τον κάρφωσε μια χαρά το πιτσιρίκι! Αν λέει αλήθεια ο Ρούτε θα πρέπει να απολογηθεί στο γέρο!

Comments are closed.