Επικό Περιστέρι θριάμβευσε στα Λιόσια και έριξε σε περιπέτειες την ΑΕΚ! (97-101)

Κοινοποίηση:
ΑΕΚ - Περιστέρι 97-101

Έχασε και… έμπλεξε για τα καλά η AEK Betsson BC!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, το Περιστέρι bwin πέρασε νικηφόρα με σκορ 101-97 από το Κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 22η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Stoiximan Basket League, βάζοντας σε… μπελάδες την «Ένωση» όσον αφορά την 6άδα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ηλία Ζούρου πλέον περιμένει τα αυριανά παιχνίδια του Κολοσσού (εντός με Μαρούσι, 17:00) και του ΠΑΟΚ (εκτός με Καρδίτσα, 20:15) για να μάθει σε ποια θέση θα τερματίσει. Για την 6άδα, η ΑΕΚ χρειάζεται, είτε ήττα του Κολοσσού, είτε ο Κολοσσόςνα κερδίσει το Μαρούσι στη Ρόδο, αλλά και ο ΠΑΟΚ να νικήσει την Καρδίτσα, με αποτέλεσμα την τριπλή ισοβαθμία μεταξύ ΑΕΚ, Κολοσσού και ΠΑΟΚ, στην οποία υπερέχει η «Ένωση» έχοντας τρεις νίκες.

Όσον αφορά τους νικητές, που είχαν εξασφαλίσει ήδη την 3η θέση της κανονικής περιόδου, πρώτος σκόρερ ήταν ο Λαβ με 20 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Ράγκλαντ με 19 πόντους και 10 ασίστ, με τον Ρένφρο να προθέτει και εκείνος 16 πόντους με 9 ριμπάουντ.

Για τους γηπεδούχους, που έμειναν για όγδοο διαδοχικό εντός έδρας ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ξεχώρισε ο Τζόρνταν ΜακΡέι με 27 πόντους

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: