“Επικίνδυνος ο κ. Μπακογιάννης. Θέλει να μας πνίξει ή να μας κάψει;” αναρωτιέται πολίτης του Δήμου Αθηναίων

Κοινοποίηση:
5265759

Έχουν ζητήσει άπειρες φορές να καθαριστούν τα φρεάτια, αλλά ο κ. Μπακογιάννης κάνει πως δεν ακούει. Δείτε τι καταγγέλει αναγνώστριά μας για τη συμπεριφορά του Δημάρχου.

“Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ επικίνδυνος. Θέλει να μας πνίξει ή να μας κάψει; Προκλητικός, αδιάφορος και ανίκανος ο δήμαρχος των Αθηναίων αλλά ζάμπλουτος και αυτό καλύπτει όλα τα άλλα. Έχουμε κάνει δεκάδες εκκλήσεις να καθαρίσουν τα φρεάτια των δρόμων για τη διαφυγή των νερών της βροχής. Τίποτα, πλήρης η αδιαφορία τους. Προχθές με τη νεροποντή, δεινοπαθήσαμε πάλι, ποτάμια οι δρόμοι, ένας άνθρωπος έπεσε από την ορμή των νερών. Τι θέλει λοιπόν, ποια είναι τα σχέδιά του, η καταστροφή;

Δεν του “κόβει” τίποτε και μας το δείχνει συνέχεια. Τη μια δίνει άδειες για τραπεζοκαθίσματα σε πεζοδρόμια ενός μέτρου και πάνω σε ράμπες αναπηρικές. Την άλλη, τον κοροϊδεύουν ατσίδες και του δίνουν χρώματα άχρηστα, που έχουν ξεξωριάσει τελείωσε, για να διαχωρίσει μέρος των δρόμων. Και τόσα άλλα, γνωστά. Τι να ζητήσεις από τέτοιο άτομο; Ένα μόνο μένει. Να μας αδειάσει τη γωνιά, είναι πολύ επικίνδυνος. Όταν καταστρέψει πάλι κόσμο, όπως έκανε και στην άλλη περιοχή που ήταν, τα χρήματά του δεν θα είναι ικανά να δώσουν ζωή”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Ποτέ άλλοτε η Αθήνα δεν ήταν σε τόσο ευπρεπή κατάσταση.
    Το ξέρω πονάει…
    Εχετε μαζυευτεί όλα τα κομμούνια εδώ και βρίζετε, αλλά ετοιμαστείτε για άλλη μία 4ετία…

    1. Δωρο απο Μπαμπη Σακη κερδισες λουκουμοσκονη !!!!!!!

  2. αυτό το άτομο αν δεν ήταν του γνωστού κωλόσογου,ούτε σε κατάστημα για να βγάζει απλές φωτοτυπίες δε θα τον προσλάμβαναν.Αμ ο Κούλης;μια απ’ τα ίδια

  3. Το πιο απλό χαρτί να ζητήσεις από το δήμο του ενάμιση μήνα αν είσαι τυχερός.

  4. Το χειροτερο σοϊ της Ελλαδας,απ ολα εχει ο μπαξες,Εφιαλτες.Προδοτες,Μαλακες πολιτικοι,Νενεκοι κουτορνιθια,μπασταρδοι,Πουστιδες,Ανωμαλοι,Μισελληνες ,λαθρολαγνοι,εαν μας πει καποιος ενα καλο που εχουν κανει ολος αυτος ο συρφετος για την Πατριδα κερναμε και λουκουμοσκονη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Πάρε μάπα…πάρε ένα Ηλίθιο υποκείμενο που ψηφίστηκε…Πάρτε ένα μαλακα και μισό…Ώρσε ξεφτίλα εσύ και το βρωμόσογο σου.. Καταστρέφεται τη χώρα ρεμαλια…Θα φύγετε νύχτα με ελικόπτερο..

  6. ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΛΕΚΑΝΟΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ( ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ )
    1. ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΧΡΕΩΣΗ ΡΥΠΟΓΟΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ( ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΜΟΥΚΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
    ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ κλπ ).
    2. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ
    ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΟΙΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ.

  7. Τρέχατε σαν τα σκυλάκια να τον ψηφίσετε μη χάσετε το κελεπουρι. Α ρε χαιβανια μυαλό που κουβαλατε.Τώρα φάτε τον στη μαπα. Έκανε την Αθήνα Μπαγκλαντές και τώρα φωνάζετε.Φωναξτε, φωνάξτε…… Φωνη βοωντος εν τη ερήμω!!

  8. ΓΚΟΥΦΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΟΓΟ ΣΟΥ

  9. 47 χρόνια τους ψηφίζετε – δημάρχους, βουλευτές, πρωθυπουργούς – άχρηστους και επικίνδυνους και μετά κλαίτε και διαμαρτυρεστε……… Γνωρίζεται ότι είναι άχρηστοι και ανίκανοι αλλά εσείς εκεί το χαβα σας……Και η δικαιολογίες : “για όλα φταίνε οι ξένοι” ή “αυτός είναι καλός, έχει και το όνομα του πατέρα του” ή “ας με τρουπωσει εμένα κάπου και ας κάψει την χώρα”………

  10. Όταν ακούτε νεοδημοκράτης ..μαααααακριά !

  11. Αλήθεια πιστεύετε κάποιοι πως οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις εκλέγονται από τον λαό; Πως δεν είναι προδιαγεγραμμενες οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα; Τότε οι ανόητοι είστε εσείς κι όχι αυτοί που νομίζετε.

    1. οταν οι κατοικοι δεν ξερουν τι τους γινετε διοτι δεν ασχολουντε με τα κοινα, δεν ενδιαφεροντε να πανε να ψηφησουν, δεν πανε να δουλεψουν εκει που γινοντε οι καταμετρησεις -και χωρις λευτα- , δεν ειναι παρων εκει που γινετε το ανοιγμα των καλπεων και γενικως δεν δινουν ισχυρο μυνημα οτι ενδιαφεροντε για την διαχείριση και διοικηση ΤΟΥΣ, τοτε η λευκη επιταγη που δινεται στους πολιτικους -λεμε τωρα- χωρις φασαρια, χωρις προβληματα, χωρις καν παρουσια μονο με αποχη στις εκλογες, εξαργυρωνεται οπως θελουν οι αλλοι, και το χειροτερο με την μασκα της οικογενειας που κανεις δεν αγαπαει……………….. εχεις δικαιο……οι εξελιξεις και τα αποτελεσματα ειναι προδιαγεγραμμενα.

  12. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ!!! ΑίΝΤΕ, ΓΥΦΤΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΑΚΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    1. Όλοι οι πολιτισμένοι είναι στο κέντρο της Αθήνας και στα περιξ.Ολες οι φυλές. Τραβά μια βόλτα από κει να πάθεις πλάκα με τον πολιτισμό τους. Άσε μας ρε μεγάλε.

  13. να μην σου τυχει ειναι εδω και ο θεος να βαλει τι χερι του με ολους αυτους τους γονους και ψυχοπαθεις που εχουμε μπλεξει

    1. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» λέμε παραινετικά σε όσους “””τα περιμένουν όλα”” από το θεό ή την τύχη, χωρίς να κάνουν “”τίποτα”” οι ίδιοι σε μια δύσκολη …

  14. ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΚΟΛΟΣΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ !!!

  15. Μην περιμένετε από αυτόν που δίνει ένα 500 το μήνα από τα λεφτά του Δήμου στους λαθρό, ΕΠΙΠΛΕΟΝ όλων των άλλων επιδομάτων που παίρνουν από Κράτος, ΜΚΟ κ.α.

    Ενώ την ίδια ώρα που έχουν απαγορεύει χριστιανικά σύμβολα στα γραφεία, έχουν πλάκες με γιαταγάνια στις εισόδους με Αλάχου Ακμπάρ στα αραβικά.

    ΞΥΠΝΑΤΕ

  16. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-2 ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΛΙΟΣΙΩΝ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ…ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ

    1. το 2005 με μια μπορα στα πατησια κονταψαμε να πνιγουμε……………… 2021 τα ιδια και απαραλαχτα αντε…. και του χρονου μπανιο στους δρομους οταν βρεχει …………

  17. ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ

  18. Φυλακή για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος Όχι απλά να φύγουν,και το λέω όχι μόνο γι’αυτόν αλλά και για τους προηγούμενους και για τους επόμενους.
    Κανένας δεν τους έχει ελέγξει σωστά για να σταματήσει αυτό επιτέλους.

    1. πριν χρονια ειχα γραψει, αφαιρεση διαβατηριων, στους ιδιους (σε ολους τους πολιτικους / δημοσιους υπαλληλους? της μεταπολιτευσης) και τους συγγενεις τους μεχρι 2ου βαθμου και διαπομπη απο την ελλαδα με μια βαλιτσα με τα αναγκαια, χωρις δικαιωμα επιστροφης/επισκεψης για 100 χρονια. αφαιρεση περιουσιας στο εσωτερικο και γκλομπαλ εξωτερικο στους ιδιους και τους προαναφερομενους κυκλους τους. Ο καρκινος ξεριζωνεται διεξοδικά, εντελως, απεριόριστα και ανευ ορων……………………… 3/4 της ελλαδας θα αδιασουν… :-))

  19. ΓΟΝΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ…ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ…ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ

    1. 👏👏👏👏👏👏👏👏 και οι αλλοι χειροτεροι ειναι….. οσο οι κατοικοι κοιμουντ ποτε και τιποτα δεν θα αλλαξει…..

  20. καλά τα λέει, αλλά τα πρόβατα ραγιάδες και κοτζαμπάσηδες θα συνεχίσουν να ψηφίζουν μιζοτάκηδες, σαν αυτόν, οπότε ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία…

Comments are closed.