Επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: “Τα εμβόλια αποτελούν μια πιθανότατη αιτία των αιφνίδιων θανάτων”

Κοινοποίηση:
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ

“Ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο και εγκληματικό είναι να απομακρυνουν υγειονομικούς από τις θέσεις τους χωρίς κανένα λόγο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι΄αυτό το διαρκές έγκλημα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σωτηριάδης.

Στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο Κύπριος επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.

“H 4η δόση δεν έχει καμία διαφορά από την 1η, όσον αφορά το περιεχόμενό της. Με βάση όσα γνωρίζουμε αυτή η δόση προσφέρει κάλυψη για την παραλλαγή Α. Η Όμικρον είναι πολύ διαφορετική, προσωπικά δε βλέπω καμία χρησιμότητα αυτης της 4ης δόσης. Με βάση τα στοιχεια που έχουμε, υπάρχει κίνδυνος με το εμβόλιο, έχουν καταγραφεί χιλιαδες θάνατοι και εκατομμύρια παρενέργειες, σε Αμερική και Ευρώπη”, ανέφερε.

Ο κύριος Σωτηριάδης χαρακτήρισε “ψευδείς” τις δηλώσεις του υπουργού υγείας, Θάνου Πλεύρη ότι τα εμβόλια, έχουν πάρει όλες τις απαιτούμενες άδειες και ειναι τα πλέον ασφαλή.

“Αντίθετα είναι εμβόλια τα οποία έχουν παρουσιάσει πολύ περισσότερες παρενέργειες και πολύ μεγαλύτερο αριθμό θανάτων σε σχέση με όλα τα προηγουμενα εμβόλια που έχουν καταγραφεί στην ιστορία τα τελευταία 40 χρόνια. Τα εμβόλια αποτελούν μια πιθανότατη αιτία των αιφνίδιων θανάτων”, είπε ο ίδιος.

“Δε συμφωνώ με τον εμβολισμό των παιδιών. Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος και καμια επιστημονική δικαιολογία που να τον υποστηρίζει. Τα παιδιά δεν ειχαν σοβαρές επιπλοκές από τον κορονοϊό, αντιθετα διέτρεχαν κίνδυνο από αυτά τα εμβόλια. Γνωρίζουμε για τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί”, πρόσθεσε.

“Ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο και εγκληματικό είναι να απομακρύνυν υγειονομικούς από τις θέσεις τους χωρίς κανένα λόγο, με μία ψεύτικη επισήμανση για το εμβόλιο. Όπως έχει αποδειχθεί στους υγειονομικούς ο εμβολιασμός δεν προσφέρει καμία προστασία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι΄αυτό το διαρκές έγκλημα”, υπογράμμισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η χρησιμότητα είναι να ξεστοκάρουν ό,τι αγόρασαν και να στείλουν ατον άλλον κόσμο συνταξιούχους για αυτόματη αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού.

  2. Αγαπητέ κύριοι Δαμιανίδη καί Σωτηριάδη 30 μέ 50 λεπτά ηλιοθεραπεία είναι τό σώμα μας φούλ μέ βιταμίνη D.
    Γιάννης Λάκων

  3. Πως φαίνεται ο άνθρωπος όταν δεν είναι του συστήματος..

Comments are closed.