Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ το ενδιαφέρον για Πλάθα

Κοινοποίηση:
Ζοάν Πλάθα

 

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σε ενημέρωσή της επισημαίνει ότι ο Ισπανός κόουτς είναι από αυτούς που είναι στο «μπλοκάκι» του συλλόγου για την επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι θα ενημερώσει η ίδια για τις εξελίξεις.

Η ΑΕΚ έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Ζοάν Πλάθα και οι διοικούντες ευελπιτσούν να είναι εκείνος που θα οδηγεί την ομάδα φέτος, που θα συμπληρώσει ο σύλλογος 100 χρόνια από την ίδυρσή του.

 

 

Ο Πλάθα είναι προπονητής με τεράστιες μπασκετικές παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και σίγουρα είναι ικανός να φτιάξει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου, σε μια χρονιά – ορόσημο για όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

 

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν για το θέμα του προπονητή, το οποίο είναι και αυτό που «καίει» στην παρούσα φάση την ΑΕΚ. Η περίπτωση του Πεδρο Μαρτίνεθ δείχνει να βγαίνει από το κάδρο της ΑΕΚ, καθώς ο Ισπανός προπονητής προτιμάει να περιμένει ομάδες της ACB, την ώρα που η Ένωση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με δύο προπονητές από το εξωτερικό, που βρίσκονται στη λίστα της ομάδας μαζί με τον Ζοάν Πλάθα, που παραμένει εκ των μεγάλων στόχων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: