Επεισόδια στη δομή παράνομων μεταναστών στον Ελαιώνα – Υπό διωγμό οι Έλληνες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Νέα επεισόδια ξέσπασαν το πρωί της Παρασκευής στον καταυλισμό φιλοξενίας παράνομων μεταναστών του Ελαιώνα.

Συγκεκριμένα στις 08:30 ομάδα 15 ατόμων, αλληλέγγυων, απαγόρευσε την πρόσβαση σε εργαζόμενους του camp στο χώρο. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία που μετέβη στο σημείο και μετά από λεκτικές αντιπαραθέσεις απομάκρυναν τους συγκεντρωμένους από την είσοδο.

Ακολούθησε ένταση και η ΕΛ. ΑΣ προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ατόμων.

Οι αλλοδαποί που διαμένουν ακόμα εκεί ζητούν την παραμονή τους στο καμπ, μέχρι να εξασφαλιστεί στέγη σε διαμερίσματα εντός αστικού ιστού και να μην μεταφερθούν οριστικά σε καμπ της ενδοχώρας. Επίσης ζητούν να ανανεωθούν οι συμβάσεις εργαζόμενων που τους παρείχαν μέχρι πρόσφατα ψυχοκοινωνικές και νομικές υπηρεσίες.

Στον καταυλισμό φιλοξενίας αλλοδαπών επιχείρησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα και την Πέμπτη  στο πλαίσιο της προειλημμένης απόφασης να κλείσει η δομή, ώστε να προχωρήσει η διπλή ανάπλαση.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. οι χουνταιοι ελληνες ΠΡΕΠΕΙ να ειναι υπο διωγμο. Πολεμουν αυτη τη χωρα

  2. Αμεση απελαση ολων αυτων των απιβρασματων

  3. Να φύγει το hotspot και οι λαθρομετανάστες από τον Ελαιώνα!!!!
    ΤΕΛΟΣ!!!!!!

  4. Εχουμε και… χαβιαρι μην στριμωχνεστε! Στησιμο στα δυο μετρα στο Γουδι αχαριστοι βρωμιαρηδες που κανετε και παραστατικα κοψιματος κεφαλιων των Ελληνων βωθροσκατα του καθε Ψωρος! Η περιπτωση σας εξαντλειται πια!

  5. Θέλουν διαμερίσματα εντός του αστικού ιστού οι λαθραίοι. Διάβασα ότι έχουν ένα πρόγραμμα έτοιμο που θα απευθύ6νεται σε ιδιοκτήτες κλειστών διαμερισμάτων. Το κράτος θα αναλάβει να τα ανακαινήσει αλλά για 12 χρόνια θα τα διαχειρίζεται, χωρίς ο ιδιοκτήτης να μπορεί να κάνει κάτι στο χρονικό διάστημα αυτό. Όπως καταλαβαίνεται δεν στρώνουν τέτοια σχέδια για να στεγάσουν Έλληνες αλλά όλα αυτά τα σπίτια θα δοθούν στους λαθραίους ανακαινισμένα και σένια. Θα τους σκορπίσουν σε κάθε πολυκατοικία και άντε να ζήσεις εσύ με αυτά τα βρωμερά υποανάπτυκτα ζωντανά έχοντας μικρά παιδιά . Εαν δεν βγεί μια πατριωτική κυβέρνηση ώστε να τους απελάσει, όλα αυτά θα υλοποιηθούν γιατί πολλοί ταληροφονιάδες θα τα δώσουν τα σπίτια και θα μας καταστρέψουν οριστικά.

Comments are closed.