Επεισόδια στη Νίκαια μετά την πορεία για τα οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Κοινοποίηση:
koukouloforoi__2_

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες


Επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και δυνάμεις των ΜΑΤ σημειώθηκαν στους δρόμους της Νίκαιας μετά το τέλος της  πορείας για τα οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Πιο συγκεκριμένα ομάδα από 70 κουκουλοφόρους επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων στην οδού Γέμελου, με τους αστυνομικούς να απαντούν με τη χρήση κροτίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνα ενώ οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από το σημείο.

 

Επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ΜΑΤ (2)

 

Επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ΜΑΤ (1)

 

Επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ΜΑΤ (3)
nikaia-epeisodia__1_
nikaia-epeisodia__2_
koukouloforoi__3_
koukouloforoi__1_
koukouloforoi__2_
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο ΚΟΡΩΝΟΓΙΟΣ ΠΉΓΕ ΠΕΡΊΠΑΤΟ ΕΔΏ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ, ΈΤΣΙ? Η ΜΆΝΑ ΦΥΣΣΑ ΈΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΣΙΤΆΛ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ, ΒΈΒΑΙΑ..

  2. Μετα τον Γρηγοροπουλο θα εχουμε τωρα και αλλη πορεια για τον Φυσσα;;;;; Για να …αλωνιζουν τα αναρχοαπλυτα αληταρια;;;;;; Να πανε να βρουν τους δολοφονους των ανθρωπων της Μαρφιν και των αλλων αδικως δολοφονημενων!!!!!!!

  3. Η μαμά τού Φυσσα είπε στήν τηλεόραση ότι “Κάποιος έβγαλε video τής δολοφονίας τού γιού μου αλλά εκανε τό λάθος να τό δώσει στήν Αστυνομια” ! Τελικά ποιός τόν δολοφόνησε , Χρυσαυγιτης καθαρόαιμος ή κομπάρσος σέ αποστολή πού παρίστανε τόν χρυσαυγιτη γιά νά στριμωχθει η ΧΑ ;

  4. Ζήτω οι κουκουλοφόροι, που πολεμούν τα τσιράκια του Μητσοτάκη.

  5. Τους Καπελωνη & Φουντουλη ποιος τους δολοφόνησε; Γιατί δεν δικαστήκε αυτή η εγκληματική οργανωση; Γιατί οι φονιάδες τους είναι εκτός φυλακής;

Comments are closed.