Επεισοδιακή καταδίωξη για λαθροκυνηγούς στην Άρτα

Κοινοποίηση:
peripoliko-omada-dias

Σε βουνά και σε λαγκάδια εξελίχθηκε η επεισοδιακή νυχτερινή καταδίωξη ενός Ι.Χ φορτηγού με τρεις λαθροκυνηγούς που αναζητούσαν αγριογούρουνα, από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Ηπείρου και δασικούς υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Αρχικά, το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στη θέση «Ρείκια» της κοινότητας Κομπότι του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Άρτα, με δυο από τους λαθροθήρες στην καμπίνα, τον συνοδηγό να φωτίζει με έναν προβολέα και έναν τρίτο να καραδοκεί για θηράματα στην καρότσα, κρατώντας κυνηγετικό όπλο. Όμως, μόλις κατάλαβαν ότι τους είχαν αντιληφθεί, τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη ακόμη και μέσα σε δασικούς δρόμους, με τον οδηγό να αρνείται να συμμορφωθεί με την υπόδειξη να σταματήσει και το Ι.Χ φορτηγό που κινήθηκε προς την Αιτωλοακαρνανία. Ξαφνικά, στη θέση «Δαφνιά» της Αμφιλοχίας μείωσε ταχύτητα και ο συνοδηγός τράπηκε σε φυγή μαζί με αυτόν που ήταν στην καρότσα καταφέρνοντας να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι. Ωστόσο, ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απείθεια και παράβαση του νόμου περί θήρας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, που του όρισε τακτική δικάσιμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: