Επειγόντως, με C130, από την Πάτμο στο ΠΑΓΝΗ ο Ευάγγελος Αντώναρος – Τι συμβαίνει με την υγεία του

Κοινοποίηση:
αντωναρος

Με συμπτώματα κορωνοϊού ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος μεταφέρθηκε με  αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, νωρίς το πρωί του Σαββάτου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του realvoice995.gr, μεταφέρθηκε αρχικά στη Ρόδο με ελικόπτερο Super Puma και εν συνεχεία με αεροσκάφος C-!30 στο Ηράκλειο.  Η επιχείρηση της ΠΑ ξεκίνησε περίπου στις 12 τα μεσάνυκτα όταν η γιατρός του Κέντρου Υγείας Πάτμου ενημέρωσε το ΕΚΑΒ ότι ασθενής που παραθέριζε στο νησί αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, συνεπεία λοίμωξης του αναπνευστικού (Covid-19).

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός με όλα τα απαραίτητα ειδικά προστατευτικά μέσα για τη φροντίδα του ασθενούς και την αεροδιακομιδή του, αρχικά με ελικόπτερο Super Puma που κατευθύνθηκε προς το ελικοδρόμιο της Πάτμου και αμέσως μετά στο αεροδρόμιο «Διαγόρας». Μετά την άφιξη στη Ρόδο, ασθενής, ιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ μετεπιβιβάσθηκαν σε αεροσκάφος C-130.

Στο ΠΑΓΝΗ ο 71χρονος Ευάγγελος Αντώναρος υποβάλλεται σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα συμπτώματα που εμφανίζει ταιριάζουν με αυτά του κορωνοϊού, για να αντιμετωπιστεί άμεσα η ενεργή λοίμωξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.