Επαναστατική Αυτοάμυνα: Είχαν τη γιάφκα δίπλα σε σπίτι εισαγγελέα

Κοινοποίηση:
459f75dae3d25472b8003fee80ecba3c_XL

Δίπλα στο σπίτι εισαγγελέα είχαν στήσει τη γιάφκα τους τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης που έχει ξεκινήσει από χθες η Αντιτρομοκρατική.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα μέλη της οργάνωσης είχαν μεταφέρει τον οπλισμό που βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ των οποίων το καλάσνικοφ που είχε χρησιμοποιήσει η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» για δυο επιθέσεις κατά αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και μια στην πρεσβεία του Μεξικό, από άλλο διαμέρισμα – γιάφκα στην Κυψέλη.

Κάτοικος της περιοχής στο Χολαργό δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε δει από το βράδυ της Παρασκευής (08.11.2019) πολλούς αστυνομικούς στην οδό 17 Νοέμβρη (όπου εντοπίστηκε η γιάφκα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας) αλλά «δεν τους ρώτησα τίποτα γιατί μένει μια εισαγγελέας εδώ και νόμιζα ότι φύλαγαν την εισαγγελέα».

Οι κάτοικοι στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η γιάφκα της οργάνωσης δηλώνουν πως δεν είχαν καταλάβει τίποτα, και πως ακόμη και τη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, όπου τραυματίστηκε ο 46χρονος που καταζητείται, κι αυτή την έμαθαν την επόμενη μέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: