Επίσκεψη Κασσελάκη σήμερα στη Β. Ηπειρο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων του ’40

Κοινοποίηση:
stefanos-kasselakis

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να μην αγνοήσει, εν όψει ευρωεκλογών, τον Ελληνισμό της εθνικής μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο.

Με μια από τις αιφνιδιαστικές του κινήσεις ανακοίνωσε από την Άρτα ότι σήμερα το πρωί από το Καλπάκι Ιωαννίνων θα μεταβεί στον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς και από κει στους Βουλιαράτες, όπου μετά την επίσκεψη στο σχολείο της περιοχής θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων του ’40.

Διαδοχικά θα επισκεφθεί το Γεωργουτσάτι, όπου θα συναντηθεί στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Δρόπολης και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη Βάνιστα, όπου θα συνομιλήσει με ομογενείς στο κέντρο Καλημέρα, και, κατόπιν, το χωριό Βρυσερά.

Την ίδια ώρα, με μια ασυνήθιστα σκληρή ανακοίνωση η Κουμουνδούρου υπογράμμιζε: «Η ανακοινωθείσα επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Ελλάδα, στην επέτειο της προφυλάκισης του Φρέντι Μπελέρη, αποτελεί προκλητική ενέργεια, η οποία αναδεικνύει την απουσία συνεκτικής πολιτικής για τα Δυτικά Βαλκάνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη […], που αφήνει απροστάτευτα τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response