Επίθεση με βιτριόλι – Σοκάρει ο διευθυντής της 34χρονης: “Κινδυνεύουμε όλοι”

Κοινοποίηση:
JOAN

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι Αρχές, προσπαθώντας να φθάσουν στην άκρη του νήματος της υπόθεσης που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη (20/05), όταν η 34χρονη Ιωάννα, δέχθηκε επίθεση, ενώ περίμενε το ασανσέρ στο κτήριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα.

Ο κ. Παναγιώτης Γλεντής, διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρείας που δούλευε η Ιωάννα, ανέφερε στην τηλεόραση του STAR πως η 34χρονη του είπε χαρακτηριστικά ότι «Ήταν μια κοπέλα νεαρή και δεν τη γνώριζε. Αυτό μου είπε και τίποτα άλλο. Είπε ότι δεν τη γνώριζε και ότι φορούσε μάσκα του χειρουργείου για τον κορονοϊό».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας την ώρα που ο πατέρας του προϊστάμενού της και διευθυντής στην ασφαλιστική εταιρεία που δουλεύει την μετέφερε στο νοσοκομείο. Μέχρι σήμερα η Ιωάννα προσπαθεί να συνδυάσει πρόσωπα και πράγματα, ενώ όσους υποψιαζόταν ότι μπορεί να έχουν εμμονή μαζί της, έχουν βγει προς το παρόν από το κάδρο των υπόπτων.

Σε ερώτηση για το αν το «μυστικό» στην αιτία της επίθεσης κρύβεται μέσα στην εταιρεία, ο κ. Γλεντής ήταν κατηγορηματικός «Μπορώ να ξέρω εγώ τι μπορεί να είναι; Υπάρχουν πενήντα άτομα ειναι δυνατόν; Αυτό το άτομο ειναι επικίνδυνο και πρέπει να συλληφθεί, κινδυνεύουμε όλοι», επεσήμανε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο διευθυντής της εν λόγω ασφαλιστικής εταιρείας βρίσκεται διαρκώς σε μια μεγάλη σύγχυση σε κάθε ερώτηση που του έχουν κάνει…
    Γιατί άραγε τόση μεγάλη νευρικότητα?
    Όσο για την ατυχή κοπέλα δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη ζωή με μισθό βοηθού λογιστή….
    Χλιδατες διακοπές σχεδόν κάθε 10ημερο!!!!
    Συνεχής παρουσία σε πολυτελή μαγαζιά και υπερπολυτελή ξενοδοχεία….
    Κάπου βρωμάει το πράγμα και αν βρεθεί η δραστιδα θα κλείσουν πολλά σπίτια και θα αλλάξουν πολλές γνώμες..

  2. Σίγουρα σε κανέναν δεν αξίζει κάτι τέτοιο και δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν εκατομμύρια άλλες, με τις selfies, τη προβολή κλπ. Αλλά σε αυτό με τα ταξίδια θα διαφωνήσω. Ξέρω άτομα που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ και δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές, ούτε καν στην Ελλάδα γιατί δεν τους φτάνουν τα χρήματα για τη καθημερινότητα ενώ η κοπέλα αυτή παρόλο που δούλευε ως υπάλληλος στην ασφαλιστική, από τις φωτογραφίες φαίνεται να ταξίδευε με άνεση σε χλιδάτα και ακριβά μέρη του εξωτερικού. Δεν νομίζω ότι όλοι έχουν αυτή τη δυνατότητα.

  3. Σοκάρει ο διευθυντής της 34χρονης… Πιο πολυ σοκαρει ο μουφα τιτλος για να πατησουμε να διαβασουμε τιποτα το σοκαριστικο..

  4. Σε αναμμενα καρβουνα ο πεθερος της δραστιδος για τα καμωματα του γιοκα του..αλλα αυτος εχει φραγκα θα την εξαγορασει..

  5. Το όνομα της ασφαλιστικής ποιο είναι;

  6. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΥΑΛΩΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙ????

    1. Τι ειπες τωρα βρε σπιρτο?δηλαδη απο τις χιλιαδες κοπελες με φωτο διαλεξε αυτη να καψει?που ζεις εσυ?τα κοριτσια σημερα εχουν αυτον τον τροπο ζωης,καλως η κακώς τι πρεπει να παθαινουν τετοια πραγματα?βγαζεις κακια και μισος…γεμισε ο τόπος μισογυνιδες.

    2. Κοίταξε φίλε το να κρίνεις έναν άνθρωπο δίχως να τον ξέρεις είναι μέγα σφάλμα. Μια νορμάλ κοπέλα είναι από ότι βλέπω όπως όλες οι κοπέλες στην Ελλάδα. Δεν είδα κάτι άσχημο στις φωτογραφίες της. Δηλαδή σύμφωνα με εσένα όποιος πάει ταξίδια ντε και καλά πρέπει να κρύβει κάτι; Δηλαδή εσύ δεν έχεις πάει ποτέ ταξίδια; Πάντως πραγματικά απορώ το τελευταίο διάστημα έχουμε γεμίσει όλο “ανθρωπάκια” που το μόνο που βγάζουν είναι κακία και χολή προς τους γύρω τους. Έλεος πλέον με τους “ντετέκτιβ” και κριτές του καναπέ και πληκτρολόγιου….!!!! Όσο για το βιτριόλι ούτε στον χειρότερο άνθρωπο δεν αξίζει να του κάνουν κάτι τέτοιο…. Αυτός/Αυτή που το έκανε είναι πραγματικά ένα τέρας και εύχομαι η αστυνομία να τον/την πιάσει γρήγορα.

      1. Έ όχι και νορμαλ. Γνωρίζω πολλά κορίτσια από τον περίγυρό μου αλλά δεν κάνουν αυτή την αρρωστημένη αυτοπροβολή. Λυπάμε που της συνέβη αυτό αλλά μην δίνουμε λάθος πρότυπα στη νεολαία. Υπάρχουν νέα παιδιά από επαρχία που σπουδάζουν και δουλεύουν γκαρσόνια για να τα βγάλουν πέρα. Δεν είναι όπως όλες οι κοπέλες που γράφεις.

        1. Δηλαδή εσένα σε νοιάζει η νεολαία να υποθέσω για αυτό και γράφεις τόσο πικρόχολα σχόλια, έτσι; Και για το μήνυμα που δίνεις εσύ στην νεολαία με τα σχόλια σου τι έχεις να πεις; Δηλαδή εκεί δεν δίνεις το κακό παράδειγμα; Οι φωτογραφίες της κοπέλας σε πείραξαν; Επίσης και μια τελευταία ερώτηση εσύ προσωπικά είσαι σύμφωνος με το μήνυμα που δίνει ο/η ΕΛΛΑΣ παραπάνω; Εγώ πάντως διαφωνώ κάθετα και ξέρεις γιατί; Γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να του κάνουν αυτό που έκανε το τέρας στην κοπέλα. Επίσης και κάτι τελευταίο ένα προφίλ στο facebook, Instagram, twitter κ.λπ. δεν λέει κάτι για τον χαρακτήρα ενός ατόμου. Επιτέλους σταματήστε όλοι εσείς που σχολιάζεται αρνητικά να βαράτε έτσι αλύπητα μια κοπέλα που τώρα περνάει την πιο δύσκολη φάση στην ζωή της… Λίγη ανθρωπιά παραπάνω ποτέ δεν έβλαψε κανέναν….!!!!

Comments are closed.