Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ζει από τύχη! Θα είχαν «λιώσει» τα εσωτερικά της όργανα αν…» – «Τσακίζει» κόκαλα ο ιατροδικαστής με την περιγραφή του

Κοινοποίηση:
epithesi_vitrioli_ioanna_paliospirou_zi_apo_tixi

«Η Ιωάννα ζει από τύχη! Θα είχαν «λιώσει» τα εσωτερικά της όργανα αν…». Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησαν οι κ.κ. Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής που εξέτασε την Ιωάννα, και Πέτρος Δημοβέλης, επικεφαλής τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής Εγκαυμάτων, που ήταν ο πρώτος γιατρός που την περιέθαλψε. Παράλληλα, η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη απολογία της 36χρονης Έφης μπροστά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχει ξεκινήσει.

«Αν δεν είχε αντιδράσει γρήγορα η Ιωάννα, θα είχαμε θάνατο», τόνισε ο κ. Τσαντίρης και συνέχισε: «Είναι πρωτοφανής η μεγάλη ποσότητα και ο τρόπος ρίψης της ουσίας σε στοχευμένη περιοχή. Το υγρό έπεσε στην αριστερή περιοχή του προσώπου της Ιωάννας. Από τύχη δεν το εισέπνευσε ή δεν το κατάπιε. Θα είχαν διαβρωθεί τα εσωτερικά της όργανα».

«Έχουμε χρήση μεγάλης ποσότητας που ρίχτηκε ταυτόχρονα, στον ίδιο χρόνο, σε στοχευμένη περιοχή που είναι ζωτική περιοχή για τον άνθρωπο. Την Ιωάννα την είδα αφού ολοκληρώθηκε η θεραπεία της. Είναι ένα πρωτοφανές έγκλημα για την ελληνική κοινωνία», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η Ιωάννα δε θα μπορέσει να ξεπεράσει ούτε τα σωματικά προβλήματα, πέρα από τα ψυχικά», συμπλήρωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: