Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα εξηγεί γιατί ανέβασε τις σοκαριστικές εικόνες από το χειρουργείο

Κοινοποίηση:
vitrioli-696x463-1

Σοκ προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020, στην Καλλιθέα.

Οι φωτογραφίες που επέλεξε η Ιωάννα να ανεβάσει, για να δείξει για πρώτη φορά πώς πραγματικά ήταν το πρόσωπο και το κορμί της λίγες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έξω από το γραφείο της, αποτυπώνουν όχι μόνο το δράμα που βιώνει αυτή η κοπέλα δεκαέξι μήνες τώρα, αλλά και τον Γολγοθά που θα χρειαστεί να τραβήξει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Είναι δύο φωτογραφίες αμέσως μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Έχουν γίνει άλλα 9 έως σήμερα. Η Ιωάννα, με αποκλειστική της δήλωση στην εκπομπή “Live News” του Mega, παραθέτει τον λόγο για τον οποίο δημοσιοποίησε την εικόνα της.

“Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και που θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση”, είπε.

Παράλληλα, εξήγησε το γιατί θα δώσει το “παρών” στη δίκη:

“Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ.

Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω. Κι ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στην θέση μου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: