Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
1

Η 33χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα τον περασμένο Μάιο, πόσταρε την πρώτη φωτογραφία μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, πριν από περίπου ένα μήνα.

 

Η άτυχη κοπέλα υποβλήθηκε σε διαδοχικά χειρουργεία σε πρόσωπα, χέρια και στήθος, στο Θριάσιο, και πλέον αναρρώνει σπίτι της. Στην πρώτη ανάρτησή της στο Facebook, μετά την επίθεση, αντικατέστησε την παλιά φωτογραφία προφίλ με μία καινούρια, που απεικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στον καθρέφτη και στη θέση του να βλέπει ένα πρόσωπο καλυμμένο από λουλούδια.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε ότι η επικοινωνία της κοπέλας φαίνεται να είναι καλύτερη στο σπίτι της από ό,τι ήταν στο νοσοκομείο, ωστόσο η εικόνα και η ψυχολογία της δεν είναι εξίσου καλά.

«Τα τραύματά της παραμένουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι δύσκολη η κατάσταση όπως και η ψυχολογική της κατάσταση. Το κορίτσι δεν μπορεί να βγει έξω και δεν πρέπει να τη δει ούτε ο ήλιος. Τη συνάντησα πρώτη φορά μετά το χειρουργείο και ήταν πολύ συγκινημένη που βρεθήκαμε», ανέφερε σχετικά.

Όπως αποκάλυψε, η 33χρονη Ιωάννα έχει δει το πρόσωπό της σε καθρέφτη, αλλά δεν έκανε κάποιο επιπλέον σχόλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καλή δύναμη.. Η ζωή είναι πάντα ωραία…

    1. Ντροπή σου που έγινες κριτής τέρας διμουτσουνο. Που θα της για την κοπέλα που υποφέρει ότι έχει αμαρτίες !!!! Προφανώς είσε η δράστης αυτοπροσώπως!!!!!!

  2. Να ήταν η Ιωάννα κόρη μου και να μου κατέστρεφαν το παιδί ειλικρινά το σκέπτομαι και πάω να τα σπάσω όλα χωρίς να τη γνωρίζω
    Αλοιμονο στη δραστιδα και στο δικηγόρο και σε όποιον την υποστήριζε Όταν κάποιος έχει παιδί και καταστρέφεται τι θέλει τη ζωή του απλά τους τελειώνεις όλους αποφασισμένος για όλα

Comments are closed.