Την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου ετοιμάζει στο κελί της στον Κορυδαλλό η 36χρονη Έφη. Στις 14 Οκτωβρίου θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Star, η κατηγορούμενη θα αντικρούσει τον 40χρονο ο οποίος φέρεται, άθελά του να πυροδότησε την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας.
Συγκεκριμένα, ο 40χρονος στην κατάθεσή του στο δικαστήριο είπε ότι είχαν μια ερωτική περιστασιακή σχέση. Από τον Γενάρη μάλιστα του 2020 -όπως είπε- μέχρι και την επίθεση είχαν μόνο μια συνάντηση. Αυτά είναι που θα αντικρούσει η 36χρονη, υποστηρίζοντας ότι είχαν πιο στενή σχέση.
Θα δώσει επίσης εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της μετά το έγκλημα: Γιατί δεν παραδόθηκε αλλά και γιατί έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για δηλητήριο και για το πώς μπορεί να προκαλέσει έμφραγμα; Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου θα πάρει την επίθεση πάνω της και θα πει ότι δεν είχε βοήθεια.
Πρόκειται για μία απολογία που περιμένει να ακούσει κυρίως η Ιωάννα, για να μάθει επιτέλους τον λόγο που της επιτέθηκε η κατηγορούμενη.