Επίθεση αρουραίων στο μετρό έστειλε στο νοσοκομείο έναν μηχανικό

Κοινοποίηση:
rat

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομισθεί ένας μηχανικός στο μετρό της Νέας Υόρκης, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από δεκάδες αρουραίους.

Συγκεκριμένα, η νυχτερινή επιθεώρηση ασφαλείας ενός τούνελ στον υπόγειο σιδηρόδρομο της Νέας Υόρκης στράβωσε όταν ο Ράιαν Φίσερ βρέθηκε αντιμέτωπος με μια αγέλη εξαγριωμένων αρουραίων.

«Με αιφνιδίασαν, γιατί συνήθως βλέπεις έναν δυο αρουραίους που φεύγουν τρέχοντας όταν τους ρίχνεις επάνω τους τον φακό. Αλλά αυτοί δεν φάνηκαν να νοιάζονται» ανέφερε ο μηχανικός, σύμφωνα με τον ιστότοπο TodaysFive.

Στη συνέχεια αρκετά τρωκτικά ανέβηκαν στα πόδια του και προτού να έχει το χρόνο να αντιδράσει έφτασαν μέχρι στο σβέρκο του.

«Τότε άναψα το φακό μου και κυριολεκτικά υπήρχαν αρουραίοι παντού. Περίπου 30 πήδηξαν επάνω μου και δεν έλεγαν να φύγουν» συνέχισε ο κ. Φίσερ.

Αφού έφτασε στον πλησιέστερο σταθμό, ο μηχανικός πήγε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, οι αρουραίοι του είχαν καταφέρει μόνο ελαφριά τραύματα.

Η επιθετική συμπεριφορά των τρωκτικών της Νέας Υόρκης εξηγείται από τις συνέπειες της πανδημίας κορωνοϊού, εξαιτίας της οποίας τα εστιατόρια είναι κλειστά και οι αρουραίοι δεν βρίσκουν αρκετά σκουπίδια για να φάνε.

Το αμερικανικό κέντρο πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων προειδοποιεί τους πολίτες να μην αφήνουν σκουπίδια έξω, να μαζεύουν τυχόν συντρίμμια και να κλείνουν καλά τους κάδους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: