Εξώδικο από τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη σε Κεραμέως, Θεοδωρικάκο και Πρόεδρο ΑΣΕΠ, για το κόψιμο 32 εκπαιδευτικών από τους προσωρινούς πίνακες, για….3 ευρώ! (εικόνες)

Κοινοποίηση:
70106448_170811634076767_3048833224269627392_n

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του κ. Νίκου Αντωνιάδη, με το οποίο ανακοινώνει την επίδοση εξωδίκου στην Υποργό Παιδείας, στον Πρ’οεδρο του ΑΣΕΠ και στο Υπουργό Εσωτερικών για λογαριασμό 32 εκπαιδευτικών που τέθηκαν εκτός πινάκων, λόγω μη καταβολής παραβόλου 3 ευρώ…

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει:
“Το γραφείο μου ενημερώνει για την επίδοση στην Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κεραμέως, στον Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Π. κ. Καραβοκύρη, και στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, της εξωδίκου καταγγελίας-προσκλήσεως-δηλώσεως τριάντα δύο (32) εκπαιδευτικών που ετέθησαν εκτός των προσωρινών πινάκων του Α.Σ.Ε.Π. λόγω της γνωστής υπόθεσης της μη καταβολής του παραβόλου των τριών ευρώ.
Στην ίδια μοίρα με τους τριάντα δύο εντολείς μου είναι χιλιάδες άλλοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι καταδικάζονται σε ανεργία και των οποίων διαγράφεται το παρελθόν, ακυρώνεται το παρόν και υποθηκεύεται το μέλλον, πολλοί δε εξ αυτών οδηγούνται σε συνθήκες διαβίωσης κάτω και από αυτά τα όρια της φτώχιας.
Είναι αδιανόητο η ζωή και η σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων αυτών και των οικογενειών τους, να μετρώνται στα τρία κέρματα του ενός ευρώ.”
Νίκος Αντωνιάδης

Δικηγόρος

Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Αντωνιάδη & Συνεργατών
Χωρίς τίτλο-2 Χωρίς τίτλο
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: