Εξώδικα και βαριές “καμπάνες”! Σάλος με βουλευτή, που εθεάθη να τρώει με την παρέα του, σε ψησταριά στην Κύπρο! Τι απαντάει ο ίδιος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

“Όταν αποχώρησε, αποχώρησα και εγώ, ενώ της ζήτησα να με γράψει πριν, για να τελειώνουμε. Η ώρα 5 μ.μ δέχτηκα τηλεφώνημα από την αστυνομικό που ενημέρωσε ότι αφού μελέτησε το διάταγμα θα με γράψει και έστειλε το εξώδικο στο γραφείο μου”.

Εξώδικα σε τέσσερα πρόσωπα στη Λάρνακα από την αστυνομία ανάμεσά τους και ο Βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας – Εντοπίστηκε με τρείς άλλους να τρώει σε ψησταριά παραβιάζοντας τα μέτρα που εξέδωσε η κυβέρνηση – Καταγγέλθηκε και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού


Από τους σαρωτικούς ελέγχους της αστυνομίας δε γλίτωσε ούτε ο Βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας.

1

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times ο Βουλευτής εντοπίστηκε από μέλη της αστυνομίας το περασμένο Σάββατο, να τρώει μαζί με άλλα τρία πρόσωπα σε ψησταριά στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τόσο ο κ.Κουλίας, όσο και τα άλλα τρία πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί του καταγγέλθηκαν για τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο με πρόστιμο 300 ευρώ έκαστος.
Την ίδια ώρα εξώδικο πρόστιμο εξέδωσε η αστυνομία και στον ιδιοκτήτη της ψησταριάς.

Όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή στην Cyprus Times «η αστυνομία δεν θα χαριστεί σε κανένα που παρανομεί, σε όποιο πόστο ή αξίωμα βρίσκεται».

Τι λέει ο βουλευτής

Μιλώντας στο Sigmalive ο κ. Kουλίας εξήγησε ότι το Σάββατο 25 Απριλίου όντως πέρασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι από την ψησταριά όπου πήγε για να αγοράσει φαγητό. Ο εστιάτορας, όπως είπε, του ζήτησε να περιμένει λίγα λεπτά μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό, αφού υπήρχε και έλλειψη υπαλλήλων. Εκεί βρίσκονταν και άλλα 2 πρόσωπα που περίμεναν επίσης να εξυπηρετηθούν.

“Όταν βγήκα έξω για να αποχωρήσω”, είπε ο κ. Κουλίας,”ήρθε μια αστυνομικός και μου είπε ότι παραβίασα το διάταγμα των περιοριστικών μέτρων. Η Αστυνομικός του ζήτησε βεβαιώσεις κυκλοφορίας και της παρουσίασε χαρτί εργασίας και ταυτότητα. Τότε, σύμφωνα με τον ίδιο, τον ρώτησε «εργάζονται και Σάββατο οι δικηγόροι;», με τον κ. Κουλία να της απαντά ότι εργάζονται.

“Όταν αποχώρησε, αποχώρησα και εγώ, ενώ της ζήτησα να με γράψει πριν, για να τελειώνουμε. Η ώρα 5 μ.μ δέχτηκα τηλεφώνημα από την αστυνομικό που ενημέρωσε ότι αφού μελέτησε το διάταγμα θα με γράψει και έστειλε το εξώδικο στο γραφείο μου”.

Ο κ. Κουλίας είπε ότι ακολούθως τηλεφώνησε στον Αρχηγό της Αστυνομίας τον κ. Κύπρο Μιχαηλίδη και του είπε πως η συγκεκριμένη αστυνομικός δημιουργεί μια άσχημη εικόνα για την ίδια την Αστυνομία με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση και θα ήταν καλό να μην την βγάζει έξω.

«Αυτός ήταν και ο λόγος που τηλεφώνησα στον Αρχηγό και όχι αυτό που γράφτηκε ότι ζήτησα να μου διαγραφεί το πρόστιμο», είπε ο κ. Κουλίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουλίας είπε πως με την ίδια Αστυνομικό υπάρχουν προηγούμενα αφού σε ακόμα 2 περιπτώσεις κατά το παρελθόν, ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Η θέση του Αρχηγού Αστυνομίας

Το SigmaLive ζήτησε και έλαβε τη θέση του ίδιου του Αρχηγού Αστυνομίας ο οποίος ανέφερε ότι όντως, ο κ.Κουλίας επικοινώνησε μαζί του, με σκοπό να φέρει εις γνώσιν του, τη θέση ότι η Αστυνομία δεν χειρίστηκε σωστά κατά την άποψή του το όλο ζήτημα.

Σε καμιά περίπτωση, είπε ο Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Ζαχαρίας Κουλίας δεν ζήτησε όπως του διαγραφεί το εξώδικο. Ο Αρχηγός έδωσε οδηγίες για διερεύνηση του θέματος και δεν προέκυψε οτιδήποτε μεμπτό από τους χειρισμούς της Αστυνομίας στην προκειμένη περίπτωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: