Εξωγήινη Αποκάλυψη: Τι υπάρχει στο χαλυβουργείο Ilych στη Μαριούπολη;

Κοινοποίηση:
kjgh

Από τότε που ξέσπασε η αστυνομική δράση της Ρωσίας στην Ουκρανία συμβαίνουν κάποια πολύ ασυνήθιστα περιστατικά. Η τρέχουσα έκθεση μέσω του συνταγματάρχη Cassad λέει ότι υπάρχει μια μυστική βάση του ΝΑΤΟ κάτω από τις χαλυβουργίες στη Μαριούπολη. Πηγές παραδέχονται τώρα ανοιχτά ότι υπάρχει εκεί μια εγκατάσταση κατασκευής βιολογικών όπλων.

Μας λένε ότι πρόκειται για κάτι πολύ πολύ χειρότερο από αυτό και έχουμε μια απόρρητη έκθεση από τη Majestic που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του Mike Harris, που μπορούμε να πούμε ότι περιλαμβάνει μια πύλη, εξωγήινη τεχνολογία και μια δίδυμη εγκατάσταση στο Ιράν.

Αυτό δημοσιεύτηκε με μεγάλο ρίσκο… ξέρουμε ότι οι άνθρωποι λατρεύουν να λένε τέτοια πράγματα, αλλά αυτό είναι το μόνο μέρος όπου δημοσιεύονται κάθε φορά «πραγματικές φήμες» (φρικτές αλήθειες)… και το τίμημα που πληρώθηκε. Από τον Cassad:

«Κάτω από τη βιομηχανική ζώνη Azovstal, που ανήκει στον ολιγάρχη Rinat Akhmetov, τον φερόμενο ως νόθο γιο του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Κούτσμα, υπάρχουν 24 χιλιόμετρα σηράγγων βάθους έως και 30 μέτρων.

Υπάρχει μια μυστική εγκατάσταση του ΝΑΤΟ, η PIT-404 και μια μυστική βιολογική εγκατάσταση του ΝΑΤΟ, ένα εργαστήριο όπλων του ΝΑΤΟ εκεί. Υπάρχουν αξιωματικοί του ΝΑΤΟ στο PIT-404 και οι σήραγγες είναι εξοπλισμένες με ένα σύστημα θωρακισμένων καταφυγίων.

Περίπου 240 ξένοι βρίσκονται στο κτίριο, μεταξύ των οποίων το ΝΑΤΟ και οι Γάλλοι αξιωματικοί της Λεγεώνας των Ξένων και το προσωπικό του βιολογικού εργαστηρίου. Οι φρουροί τους, που χρηματοδοτούνται από τον  Akhmetov, και αριθμούν έως και 3.000 άτομα.

Το βιοεργαστήριο κάτω από το εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη στη λεγόμενη  εγκατάσταση PIT-404, κατασκευάστηκε και λειτουργεί από την Metabiota, μια εταιρεία με δεσμούς με τους Hunter Biden, Rinat Akhmetov και Volodymyr Zelensky.

Στα εργαστήρια αυτής της εγκατάστασης διεξήχθησαν δοκιμές βιολογικών όπλων.

Χιλιάδες κάτοικοι της Μαριούπολης έγιναν «πειραματόζωα» σε αυτές τις τρομερές δοκιμές. Και ήταν κυρίως δυτικοί «ειδικοί» που έλαβαν μέρος σε αυτά τα απάνθρωπα πειράματα.

Γάλλοι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών και αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων δεν μπορούσαν να βγάλουν τους συντρόφους τους από τη Μαριούπολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Μακρόν κάλεσε το Κρεμλίνο τόσες πολλές φορές ζητώντας «ανθρωπιστικούς διαδρόμους».

Ορισμένοι Γάλλοι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών έχασαν τη ζωή τους στην επιχείρηση διάσωσης. Ο επικεφαλής των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, Eric Videaux, απολύθηκε στις 31 Μαρτίου, 2022, για αποτυχίες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αξιωματικοί από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σουηδία, την Πολωνία και την Ελλάδα, είναι τώρα παγιδευμένοι στα μπουντρούμια του Azovstal.

Αντιστράτηγος των ΗΠΑ Ρότζερ Κλόθιερ, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα από το Λαϊκό Στρατό του Ντόνετσκ μέσα από ένα κατεστραμμένο ελικόπτερο, έχει εντοπιστεί από τη ρωσική GRU και την SVR στη Μαριούπολη από την εξωτερική παρακολούθηση της ερωμένης του στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Η Ουκρανή υπήκοος, γνωστή στην υπηρεσία πληροφοριών ως Klute, πάντα συνόδευε τον στρατηγό ως σύζυγος που ταξίδευε μαζί του, έμπιστη και
διερμηνέας. Μόλις έγινε γνωστό ότι η γυναίκα αυτή είχε φτάσει στη Μαριούπολη, η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση και απέκλεισε την πόλη.

Ας επικεντρωθούμε στην τρέχουσα κατάσταση που συμβαίνει στη Χαλυβουργία Ilych, επιβεβαιώνεται ότι πάνω από 3.500 επιζώντες Ουκρανοί στρατιώτες και άλλα άτομα που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί χρησιμοποιούν τη Χαλυβουργία Ilych ως φρούριο και τελευταίο καταφύγιο. Αυτή η χαλυβουργία έχει 8 υπόγεια επίπεδα. Ο ρωσικός στρατός έχει καταλάβει με επιτυχία το λιμάνι και περίπου το 80% της πόλης.

Έχουν γίνει 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες να αποσπαστεί είτε σημαντικό προσωπικό είτε κάτι άλλο από τη χαλυβουργία. Η πρώτη προσπάθεια έγινε με χερσαία οχήματα, τα οποία καταστράφηκαν, η δεύτερη προσπάθεια έγινε με τη χρήση 8 ελικοπτέρων, τα οποία επίσης καταστράφηκαν, η τρίτη προσπάθεια έγινε με τη χρήση ενός πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που προσπαθούσε να περάσει τον ρωσικό ναυτικό αποκλεισμό, η οποία επίσης ματαιώθηκε όταν το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων έπιασε φωτιά ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών από πλοία του ρωσικού ναυτικού.

Αναρωτηθείτε λοιπόν ποιος ή τι υπάρχει σε αυτό το χαλυβουργείο που το ΝΑΤΟ και η ουκρανική κυβέρνηση θα δικαιολογούσαν τρεις πολύ επικίνδυνες απόπειρες απόσυρσης, ενώ δεν θα επέτρεπαν στους Ουκρανούς στρατιώτες να παραδοθούν και να αποφύγουν τον βέβαιο θάνατο. Κάτι ή κάποιος πολύ σημαντικός πρέπει να βρίσκεται στο χαλυβουργείο.

Υπάρχει κάτι που δεν βλέπουμε και είναι εξαιρετικά σημαντικό για το ΝΑΤΟ και την Ουκρανία, το οποίο θα ανάγκαζε τους διοικητές του ΝΑΤΟ και της Ουκρανίας να πάρουν τέτοια απελπισμένα ρίσκα. Κάτι απλά δεν κολλάει, τι είναι τόσο πολύτιμο που θα ανάγκαζε 3.500 στρατιώτες να διαπράξουν σίγουρη αυτοκτονία για να το προστατεύσουν;

Προς χάριν της εικασίας, υπάρχουν αξιόπιστες φήμες ότι υπάρχει ένα ευμεγέθες αντικείμενο ηλικίας 20.000 ετών (ευμεγέθες, καθώς είναι μεγαλύτερο από μια μικρή πόλη 250.000 κατοίκων), υπόγεια στην Ουκρανία, η φύση του οποίου δεν έχει προσδιοριστεί. Αν αληθεύει τότε δοκιμάστε να φανταστείτε την τεχνολογία που μπορεί να περιέχει ένα τέτοιο αντικείμενο…

Θυμάστε στο Ιράκ όταν ο αμερικανικός στρατός κατέλαβε το Μουσείο Αρχαιοτήτων και λεηλάτησε τα αρχαία αντικείμενα ως μία από τις πρώτες ενέργειες του αμερικανικού στρατού κατά τη διάρκεια του δεύτερου πολέμου στο Ιράκ;

Υπάρχει εκεί μια ζωντανή οντότητα από ένα μέρος που δεν γνωρίζουμε, ή κρύβεται ολόκληρη η φατρία των Ρότσιλντ σε εκείνο το χαλυβουργείο, ή υπάρχει αρχαία τεχνολογία που το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία προσπαθούν να κρατήσουν από τον Ρωσικό Στρατό με κάθε κόστος, ακόμη και με τον βέβαιο θάνατο 3.500ων στρατιωτών.

Αν υπάρχει μια οντότητα, γιατί ένα ΑΤΙΑ δεν εξάγει απλώς την οντότητα; Επειδή ο ρωσικός στρατός διαθέτει λειτουργικές συσκευές κλιμακωτής φυσικής. Θυμάστε το περιστατικό με το USS Donald Cook στη Μαύρη Θάλασσα στις 10 Απριλίου 2014, όταν το USS Donald Cook αδρανοποιήθηκε και έμεινε αβοήθητο από τους Ρώσους για πάνω από 18 ώρες;

Ο αμερικανικός στρατός δεν κατανοεί ακόμη τη φυσική πίσω από αυτή την τεχνολογία. Τόσο ο συνταγματάρχης Jim Hanke όσο και εγώ ενημερωθήκαμε από Ιρανούς φυσικούς στο Μπάρι της Ιταλίας σχετικά με αυτή την τεχνολογία και μας δόθηκε μια επίδειξη της τεχνολογίας με τη χρήση ενός λειτουργικού μοντέλου ενώ βρισκόμασταν στο Μπάρι της Ιταλίας το 2013.

Αυτή η συσκευή κλιμακωτής φυσικής λειτουργεί σταματώντας τη ροή των ηλεκτρονίων εντός οποιασδήποτε ηλεκτρονικής ή ηλεκτρικής συσκευής. Τα ηλεκτρόνια απλά σταματούν να ρέουν, το βολτόμετρο μηδενίζεται όταν ενεργοποιείται η συσκευή. Το Πεντάγωνο υποθέτει ότι πρόκειται για εξελιγμένη τεχνολογία ηλεκτρονικού πολέμου, λάθος, πρόκειται για κλιμακωτή φυσική. Κάτι που οι ΗΠΑ απλά δεν έχουν ή δεν κατανοούν αυτή τη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που λάβαμε αποκαλύφθηκε ότι αυτή η συσκευή 1ης γενιάς έχει λειτουργική εμβέλεια 500 μιλίων προς κάθε κατεύθυνση όταν εφαρμόζεται. Όταν η συσκευή απενεργοποιηθεί, τα απενεργοποιημένα ηλεκτρονικά θα λειτουργούν κανονικά χωρίς εσωτερική βλάβη ή μόνιμη αναπηρία. Τα επηρεαζόμενα ηλεκτρονικά θα λειτουργούν σαν καινούργια, σαν να μην συνέβη ποτέ.

Αυτό παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού του USS Donald Cook, όταν το USS Donald Cook επέστρεψε στο λιμάνι δεν διαπιστώθηκε καμία δυσλειτουργία, όλα τα συστήματα ήταν πλήρως λειτουργικά, στη συνέχεια όλοι οι αξιωματικοί που υπηρετούσαν στο USS Donald Cook παραιτήθηκαν μαζικά, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσαν να εκτελέσουν το καθήκον τους για την προστασία του πληρώματος ή του πλοίου, δεδομένων των όσων είχαν βιώσει κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού.

Ένα ερώτημα που παραμένει είναι: αν υπάρχει μια εξωγήινη ή άλλη άγνωστη οντότητα γιατί ένα UFO δεν εξάγει την οντότητα; Ή μήπως αυτή η κλιμακωτή συσκευή επηρεάζει επίσης τις λειτουργίες των ΑΤΙΑ;

Και πάλι για να είμαι σαφής υπάρχει ένα στοιχείο εικασίας αλλά και αποδεδειγμένες δυνατότητες που έχουν δει οι ΗΠΑ μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια του περιστατικού USS Donald Cook.

Πηγές: veterans today, kanenazori.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: