«Εξισλαμισμός»: Ένα προφητικό ΒΙΝΤΕΟ που «παγώνει» την Ευρώπη

Κοινοποίηση:
lathrometanastes-1068x712_article

Και ενώ σοκάρει το περιστατικό στον Πειραιά με τον παρ’ ολίγον βιασμό 17χρονης από 4 Αιγύπτιους, ένα βίντεο κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου και παγώνει την Γαλλία και την Ευρώπη!!!

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, καθώς η Γαλλία αντιμετώπιζε τις προκλήσεις μιας ολοένα και πιο διαφοροποιημένης κοινωνίας, ένας επίσκοπος εξέφρασε τους φόβους του για τον εξισλαμισμό της χώρας.

Οι προειδοποιήσεις του Αρχιεπισκόπου Marcel Lefebvre για την αυξανόμενη παρουσία των μουσουλμάνων και τα σχόλιά του για τις προθέσεις τους τον έκαναν στόχο της κυβέρνησης και των μουσουλμάνων.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1989, στο ξενοδοχείο Crillon στο Παρίσι, ο Γάλλος επίσκοπος είχε εκφράσει ανησυχίες για την αυξανόμενη παρουσία μουσουλμάνων στην Γαλλία. Προειδοποίησε για το ενδεχόμενο συγκρούσεων μεταξύ των δύο θρησκειών.

Τα σχόλιά του είχαν χαρακτηριστεί ως υποδαυλιστικά μίσους κατά της μουσουλμανικής κοινότητας.

Προειδοποίησε τους Γάλλους: «Οι γυναίκες σας, τα παιδιά σας θα απαχθούν και θα μεταφερθούν σε δεσμευμένες συνοικίες όπως υπάρχουν στην Καζαμπλάνκα…και δεν θα τολμήσετε να πάτε να τα βρείτε… Και ποια θα είναι, λοιπόν, η Γαλλία;».

Ο Αρχιεπίσκοπος Λεφέβρ πίστευε ότι οι δύο θρησκείες δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν!

Δείτε το βίντεο του el.gr:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: