Εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Η σοβαρότατη κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Κοινοποίηση:
άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Νέα ερωτήματα προκύπτουν αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μετά την εισβολή των ληστών στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναμένεται να καλέσουν σε νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγό της προκειμένου να δώσει αναλυτικότερες περιγραφές για την αναφερόμενη εισβολή των ληστών, αλλά και σε ποιο χρονικό σημείο ακριβώς έχασε τις αισθήσεις του.

Ένα από τα νέα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πώς μπόρεσε ο 32χρονος να συνέλθει γρήγορα και χωρίς παροχή οξυγόνου από την υποξία που όπως φαίνεται του προκάλεσε το «ασφυκτικό δέσιμο» από τους κακοποιούς.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους της κυπριακής εταιρείας Helios που κατέπεσε το 2005 στο Γραμματικό (λόγω κακής τοποθέτησης σχετικού διακόπτη) δεν συνήλθαν ποτέ, ενώ κι ο φροντιστής Προδρόμου που επιχείρησε να πιλοτάρει το σκάφος, χρησιμοποιώντας φιάλη οξυγόνου, δεν μπορούσε να κινηθεί με ευχέρεια και να αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.

Επιπλέον κρίσιμο θεωρείται ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου δεν τον φωτογράφισαν κι έσπευσαν να τον λύσουν. Έτσι δεν υπάρχει σαφής εικόνα πώς ακριβώς ήταν δεμένος από τους δράστες. Η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει να βρει οποιοδήποτε ίχνος τους, αλλά κι ούτε οποιαδήποτε καταγραφή της άφιξης και της αναχώρησης τους.

Υπάρχει επίσης η αποκάλυψη ότι η άτυχη κοπέλα παρακολουθείτο από ψυχολόγο, η οποία έχει ήδη δώσει αναλυτική κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Μπορεί να την σκότωσε ο σκύλος της καί μετά το μετάνοιωσε και κρεμάστηκε.

  2. Εμενα η κριση μου λεει (και η φαντασια μου) οτι η κοπελα ηταν μπλεγμενη με αλλους εραστες και με καμερες κ διαδικτυακο πορνο κ απο τη ζηλια του ο “πιλοτος” θολωσε, την επνιξε οταν βρηκε τα στοιχεια κτλ κ μετα σκηνοθετησε το δεσιμο του κ την ιστορια. Κ πως η ψυχολογος γνωριζε τα ξεσπασματα του ζηλιαρη(κατα τη διαρκεια της σχεσης τους γιατι υποψιαζονταν διαφορα) και οτι η κοπελα μη μπορωντας να του πει την αληθεια ζουσε σε 2 παραλληλους κοσμους..εναν της ανηθικοτητας κ εναν της “ηθικης”,με μονη παρηγορια της το να μιλα στη ψυχολογο κ προσπαθωντας να απεμπλακει απο την ανηθικοτητα κ το παρελθον,”πριν να ειναι αργα”…
    Καλο Σαββατοκυριακο

    1. Ο/Η παρααα-αλογο....αλλα τρεχει ...και θα βγει η αληθεια στην επιφανεια λέει:

      και ΜΕΤΑ
      ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!!!

      και που ξερεις….sometimes…… dreams come true…. δηλαδη αυτο δεν ειναι ονειρο….ειναι εφιαλτης…. ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΟΥ!!!
      καλο Σαββατοκυριακο!!! επιστρεφω στον κοσμο μου,τωρα αλλα κριμα δεν εχω ψυχολογο

    2. Να.. κάτι τέτοιες αναρτήσεις με κάνουν να δυσπιστω απέναντι στα δυνητικα οφέλη της αποασυλοποιησης.

  3. Εγώ αντίθετα, τον λυπάμαι τόσο πολύ τον καημένο! Μα δεν τον βλέπετε, που κάνει την καρδιά του πέτρα και μαζεύει τα συντρίμια, στης ζωής τα καλντερίμια, δίχως φρένα οδηγεί; Έχασε τον έρωτα, το νόημα της ζωής του, και ακόμα και οι λέξεις που βγαίνουν από το στόμα του, για όποιον έχει και την παραμικρή αμφιβολία, για το τι μπορεί να συνέβη, δείχνουν το αυτονόητο, αυτό δηλαδή που πραγματικά συνέβη! Μα είσαστε τόσο άπονοι, όλοι εσείς! Σε λίγο θα πείτε ότι μπορεί και να είχε ερωμένη και αυτό να ήταν το κίνητρο που η δύστυχη πήγαινε σε ψυχολόγο! Η δύστυχη, που όχι μόνο την βρήκε τέτοια τραγική μοίρα, αλλά που την βρήκε; που; μέσα στο ίδιο της το σπίτι; εκεί; εκεί; πάνω στο ίδιο της το κρεββάτι; εκεί; Μα αν είχε δολοφονηθεί κάπου αλλού, θα ήταν λιγότερο φρικιαστικό για τον δύστυχο! Μα να δολοφονηθεί εκεί; εκεί; Α, πόσο τον λυπάμαι τον καημένο!

  4. Κι`ομως υπαρχει 1 υποπτος που κανενος το μυαλο δεν παει.Το μωρο!!!

    1. Και η κούκλα του μωρού, όπως στα θρίλερ.
      Ρε δεν πάτε καλά.

  5. αν την έφαγε ο μπάμπης, ποιος θα πάρει τα 300 χιλιάρικα ; η ψυχολόγος ; 😂😂

  6. ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΕΝΟ DNA ΑΡΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΟΠΟΤΕ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

  7. Αφού η κοπέλα υποτίθεται ήταν ευτυχισμένη για ποιο λόγο έκανε συνεδρίες με ψυχολόγο;;; Πολύ μπερδεμένη υπόθεση.

    1. Να είμαστε Έτοιμοι ότι η Ψυχολόγος θ’ανατρέψει την τόσο “Ωραία,ειδυλλιακή” εικόνα του ζευγαριού.

  8. Από πότε την είχε γκόμενα την πιτσιρίκα;;;;; Μήπως από όταν ήταν ανήλικη;;;;;Φουλ βρώμα το όλο θέμα!

    1. Μια χαρά είναι οι ανήλικες. Εσύ τραβάς κανένα ζόρι; Όταν είναι από 15 και πάνω είναι νόμιμο και ηθικό.

  9. Πώς συνήλθε από την υποξία χωρίς παροχή οξυγόνου;;;

    1. Μη λέτε όλο ανοησίες όταν είστε ανίδεοι. Κάνω Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου και MMA και κάνουμε ο ένας στον άλλο τεχνητή υποξία συνέχεια! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ! Αλλά δεν μπορείς και να συνέλθεις, αν το σημείο στην καρωτίδιαία αρτηρία που είναι φραγμένο ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ απο την πίεση που ασκείται απο τα σκοινιά ή την ταινία που ήταν δεμένος. Η μοναδική περίπτωση να συνήλθε έτσι είναι να λιποθύμησε και όπως έπεσε να άλλαξε η στάση του σώματος του και να χαλάρωσαν οι ταινίες απο το λαιμό του και να επανήλθε η ροή του αίματος και οξυγόνου στον εγκέφαλο, πράγμα δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Είδατε ποτέ όλοι εσείς οι φωστήρες σε πνιγμό σε αγώνα MMA να δίνεται οξυγόνο για να συνέλθει ο αθλητής που λιποθύμησε;
      Το οτι δεν βρέθηκε ξένο DNA πάλι δεν λέει τίποτα αφού κανείς επαγγελματίας δεν αφήνει DNA ή αφήνει επίτηδες άλλων για να μπερδέψει τις αρχές.
      Παρόλα αυτά η υπόθεση βρωμάει παρα πολύ (με οτι σημαίνει αυτό) αλλά όχι για τις αρλούμπες που λέτε εδώ μέσα κάποιοι σχολιαστές ενώ είστε πανίδεοι και πανάσχετοι. Φαίνεται απο χιλιόμετρα ποιός την έφαγε και πιθανότατα είχε και συνεργό που εμπιστευόταν…. Και συνεργός σε μια δολοφονία μπορεί να είναι απο γυναίκα εως συγγενής του όποιου κακοποιού.

        1. Φίλε, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Δεν μπορείς να πεις για κανέναν οτι είναι ένοχος γιατί και σωστό δεν είναι πέφτουν και μηνύσεις. Πάντως αν είχε λιποθυμήσει απο υποξία και ήταν τόσο τυχερός ώστε πέφτοντας να χαλαρώσουν οι ταινίες και να επανέλθει η ροή του αίματος, αποκλείεται να έμεινε αναίσθητος για πάνω απο 2 λεπτά. Με το που αποκατασταθεί η ροή συνέρχεσαι συνήθως σε μερικά δευτερόλεπτα. Επίσης, είναι σχεδόν αδύνατον να λιποθυμούσε συνεχώς, εκτός αν οι ταινίες ήταν…ζωντανές και σφίγγονταν και ξεσφίγγονταν… μόνες τους.
          Πάντως ήταν πολύ πολύ τυχερός ο χαροκαμμένος σύζυγος γιατί δεν είχε ούτε γρατζουνιά και συνήθως αν πνιγείς με ταινία πεθαίνεις μετά απο κάποια δευτερόλεπτα εως λεπτά, ανάλογα τον άνθρωπο. Αν προλάβουν και σε απελευθερώσουν πριν πεθάνεις, μένεις φυτό αφού ο εγκέφαλος έχει υποστεί. ανεπανόρθωτες βλάβες. Μιλάμε για πολύ τύχη πάνω στην ατυχία του. Περίεργα πράγματα… Τέλος, αν ο άλλος κοιμάται και τον αιφνιδιάσεις και του τυλίξεις ένα ρούχο γύρω απο το λαιμό πνίγεται πολύ εύκολα σε δευτερόλεπτα (απο 3- 9) και χωρίς να βάλεις και ιδιαίτερη δύναμη. Ούτε εξωτερικές αμυχές στο λαιμό δεν θα βρεθούν.

  10. Αφού οι ηλιθιοι μπάτσοι αφέθηκαν σαν τα χαζά ,να μολύνουν την σκηνή του εγκλήματος λύνοντας τον χωρίς να τραβήξουν φωτό …. να τα χαίρεστε τα σαΐνια σας ελληνική αστυνομία του Kolou …. εκτός και αν έγινε δολίως προμελετημένα …

    1. Δηλαδή εσύ θα έμπαινες μέσα, θα έβλεπες ένα άνθρωπο δεμένο να μην μπορεί και καλά να αναπνεύσει και θα του έλεγες μισό να σε βγάλω φωτό. Ρε πάτε καλά;

      1. Μη του το χαλάς. Είπε τη μ@λ@κία του και είναι περήφανος γιατί το σκέφτηκε και πιστεύει ότι έχει δίκιο.
        Συμφωνώ με εσένα. Το είπε και ο Μπαλάσκας σήμερα ότι ο αστυνομικός θα κοιτάξει πρώτα να τον λύσει για να μην πεθάνει και όχι να βγάλει φωτογραφία.

  11. Η φάτσα του συζύγου δε μου άρεσε από την αρχή. Έδειχνε μάλιστα να απολαμβανει τη δημοσιότητα και τις συνεντεύξεις που έδινε σε δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του “μαρτυρίου”.

    1. Μην αναπαράγεις αυτά που λένε οι γείτονες σου για σένα

  12. από ότι γραφουν πήρε λέει από το κινητό του την γειτόνισσα με την μύτη τηλέφωνο! ούτε στο τσίρκο δεν γίνετε αυτό πως το άνοιξε το κινητό; με τι μύτη;

  13. Η υπόθεση αυτή ”βρωμούσε” απο την αρχή.Η αστυνομία, σίγουρα, ξέρει πιο πολλά απ’ ότι γράφεται.

Comments are closed.