Εξαφανίστηκε 14χρονη στον Κορυδαλλό – Αγνοείται και ο φίλος της (φώτο)

Κοινοποίηση:
xamogelo-tou-paidiou (2)

Ώρες αγωνίας για μια 14χρονη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι της στον Κορυδαλλό από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως εξαφανίστηκε και ο φίλος της.

Η μητέρα της, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, δηλώνει ότι η τελευταία φορά που την είδαν ήταν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κορυδαλλό.

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση σε όποιον την έχει δει να ειδοποιήσει τις Αρχές για να επιστρέψει η ανήλικη στην οικογένειά της.

«Όποιος τη δει σας παρακαλώ να επικοινωνήσει με το “Χαμόγελο του παιδιού” ή με την αστυνομία. Δεν ξέρω πού βρίσκεται» λέει.

Αγνοείται και ο φίλος της

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η άκρη του νήματος της υπόθεσης ίσως να βρίσκεται στη δήλωση εξαφάνισης ενός άλλου αγοριού, 14 ετών επίσης από τον Κορυδαλλό, με το οποίο μάλιστα το τελευταίο το κορίτσι φαίνεται να είχε σχέση.

Η μητέρα του αγοριού επικοινώνησε με τη μητέρα του κοριτσιού και φαίνεται να της είπε πως ο γιος της το έσκασε από το παράθυρο στις 12:00 το βράδυ.

Η γιαγιά της 14χρονης, από πλευράς της, υποστηρίζει πως υποπτεύεται ότι υπάρχει στη μέση κάποιο τρίτο πρόσωπο που τους φιλοξενεί στο σπίτι του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: