Εξάρχεια: Πεδίο μάχης θυμίζει η Αθήνα μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ex6

Πεδίο μάχης θυμίζουν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ στα Εξάρχεια, στο περιθώριο της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Oι δρόμοι της περιοχής, που ήταν γεμάτοι λαμαρίνες, ελαστικά αυτοκινήτων και καρέκλες  είχαν χρησιμοποιηθεί από τους αναρχικούς στα οδοφράγματα που έστησαν στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα.

Screenshot_3-3 Screenshot_4-4 Screenshot_5-2 Screenshot_6-2

Πολλές πινακίδες οδικής κυκλοφορίας ξεριζώθηκαν, σταθμευμένα αυτοκίνητα υπέστησαν μεγάλες φθορές και τα οδοστρώματα είναι καλυμμένα από μπάζα, καθιστώντας αδύνατη την κυκλοφορία. Συνολικά, 2 αστυνομικοί τραυματίστηκαν από φωτοβολίδα και μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ, ακόμη ένα άτομο, σοβαρά τραυματισμένο στο πόδι, διακομίστηκε στο νοσοκομείο από τον χώρο των επεισοδίων. Υπενθυμίζεται, ότι η Αστυνομία επιστράτευσε οχήματα-αύρες για να σπάσει τα οδοφράγματα και να σβήσει τις φωτιές που προκλήθηκαν από τις μολότοφ. Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια, η αστυνομία προχώρησε σε 66 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: