Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται ο 38χρονος που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης αθλήτριας

Κοινοποίηση:
proponitis-isioploias-11xroni-viasmos-960x640

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος καταγγέλλεται για βιασμό αθλήτριας όταν αυτή ήταν 11 χρονών, και καλείται να απολογηθεί για βαριές κακουργηματικές κατηγορίες που φέρεται να διέπραξε πριν εννέα χρόνια.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς, λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, στο γραφείο της 16ης τακτικής ανακρίτριας, προκειμένου να αντιτάξει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου που σχηματίστηκε σε βάρος του μετά την κατάθεση της 20χρονης σήμερα αθλήτριας και των γονιών της στον εισαγγελέα που ερευνά τις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό που υπέστη το 1998 από παράγοντα της ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Ο 38χρονος είναι αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις εκ των οποίων οι δύο αφορούν ανήλικο θύμα. Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του αφορά βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με την ανήλικη, κατά το επίμαχο διάστημα, αθλήτρια.

Η ίδια η παθούσα στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα όχι μόνο κατήγγειλε βιασμό από τον τότε προπονητή της, αλλά τόνισε πως ο 38χρονος την απειλούσε αν μιλούσε για όσα συνέβαιναν σε βάρος της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: