Εντοπίστηκαν 5 Σέρβοι θετικοί στον κορονοϊό – Βρίσκονται σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Θάσο…

Κοινοποίηση:
θασος-4

Σε ξενοδοχείο καραντίνας της Θάσου διαμένουν 5 Σέρβοι μαζί με τις οικογένειές τους, που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και εκεί θα κάνουν τις διακοπές τους, έχοντας όλες τις ανέσεις αλλά μην έχοντας τη δυνατότητα να βγουν από αυτό και να περιηγηθούν στις ομορφιές του νησιού. Την ίδια στιγμή ο εντοπισμός των θετικών κρουσμάτων προκάλεσε ανησυχία στη Θάσο, όμως, έχει αποφευχθεί ο όποιος πανικός.

Όπως όλοι οι τουρίστες που έρχονται οδικώς στην Ελλάδα μέσω του τελωνείου του Προμαχώνα, οι πέντε Σέρβοι που εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό, έδωσαν δείγμα, μόλις πέρασαν τα ελληνικά σύνορα. Δήλωσαν ότι πηγαίνουν για διακοπές στη Θάσο κι έδωσαν τα τηλέφωνά τους, προκειμένου να ενημερωθούν, σε περίπτωση που είναι ασθενείς. Μετά από δύο μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα των δειγμάτων και οι θετικοί ενημερώθηκαν ότι πρέπει να μπουν σε καραντίνα. Ο ένας από αυτούς ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του μαζί με την οικογένειά του, αίτημα που έγινε δεκτό. Οι άλλοι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο καραντίνας, όπου κάνουν οικογενειακές διακοπές, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

«Το ξενοδοχείο φιλοξενίας επισκεπτών θετικών στον κορονοϊό στη Θάσο βρίσκεται περίπου τρία χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα του νησιού, τον Λιμένα, σε μία πανέμορφη περιοχή μέσα στο δάσος και διαθέτει όλες τις υποδομές. Εκεί πλέον οι θετικοί στον κορονοϊό Σέρβοι κάνουν τις διακοπές τους μαζί με τις οικογένειές τους. Δεν μπορούν, βέβαια, να βγουν έξω από αυτό, ωστόσο, το ξενοδοχείο έχει πισίνα και όλες τις απαραίτητες υποδομές«, αναφέρει ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Θάσου, Πάρης Παρασχούδης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: