Εντολή της UEFA: «Τέλος οι ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα!»

Κοινοποίηση:
Ξένοι Διαιτητές

Μία είδηση που έρχεται να βάλει τελείως διαφορετικά δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ό,τι αφορά τις αναμετρήσεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων του big-5 αποκαλύπτει σήμερα η dikisports.blogspot.gr.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λοιπόν, οι ξένοι διαιτητές… τελειώνουν από τα παιχνίδια αυτά, καθώς η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA καλεί τους ξένους διεθνείς διαιτητές να μην αποδέχονται από δω και στο εξής προσκλήσεις από την Ελλάδα για να διευθύνουν παιχνίδια στη χώρα.
Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ρομπέρτο Ροσέτι ενημέρωσε και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο για την απόφαση αυτή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Προφανώς και πρόκειται για μια εξέλιξη που έχει να κάνει με τις απειλές κατά της ζωής στον Παπαπέτρου και τη σύζυγό του, που αποτέλεσε και τον λόγο για τις έντονες αντιδράσεις των Ελλήνων διαιτητών και την απόφασή τους να απέχουν το προηγούμενο Σαββατοκύριακό από τα παιχνίδια με αποτέλεσμα και την αναβολή της αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Την ίδια στιγμή θυμίζουμε ότι επίκειται η ψηφοφορία των Ελλήνων διαιτητών για το εάν θα επιστρέψουν στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά και την συνάντηση που θα έχουν εκπρόσωποί τους με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου.
Τέλος, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των ομάδων του big-5 που είχαν θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση την παρουσία ξένων διεθνών διαιτητών στα παιχνίδια τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: